Sanatorium Helios vřele doporučuji!

Registrovaný uživatel

Sanatorium Helios vřele doporučuji! Po několika velmi nepříjemných zkušenostech ve velké klinice v Praze jsme se na základě odborných článků prim. MUDr. Texla rozhodli pro Helios, kde jsem hned na první pokus otěhotněla. Nebylo to náhodou, ale díky vysoce odborným znalostem a zkušenostem pana primáře. Bylo pro mě obrovským překvapením, jak veliký rozdíl v odborném přístupu je mezi Heliosem a jinými IVF klinikami (v mém případě v Praze). V Heliosu jsem se neklepala strachy, jestli se při rozmražení embrya nerozpadnou nebo jestli správně proběhne zavedení embrya. Cítila jsem naprostou jistotu a klid, které jsem jinde nezažila. Všechno probíhá maximálně profesionálně a klidně. Těhotenství jsem měla bezproblémové, po přirozeném porodu máme krásnou zdravou holčičku. Pan primář je navíc velmi příjemný a lidský. Patří mu náš velký vděk a úcta.

Zobrazit příspěvky3 Skrýt příspěvky3
Maruska

Díky za toto pozitivní hodnocení :-). Můžu se zeptat jaké jsi zažila negativní zkušenosti v jiných CAR?

Zobrazit odpovědi 2
Registrovaný uživatel

V pražském CARu se nám pan doktor při úvodní schůzce věnoval cca 5 min, nic nevysvětloval, rovnou nám napsal stimulační protokol (během této doby vyřídil telefonát s jinou pacientkou) a na shledanou. Nicméně nejhorší bylo zavádění embryí, které bylo velmi bolestivé a dlouhé (10-15 min) - samozřejmě to mohlo mít zásadní vliv na výsledek mého IVF. V Heliosu to panu primáři trvalo pár sekund, až jsem tomu nemohla věřit. Navíc mi přes mé výslovné NE zamrazili bez mého vědomí dvě embrya do jedné pipety, přesto že jsem je žádala, aby embrya mrazili po jedné, takže mě tím donutili při KETu zavést dvě embrya. Ano, před transferem jsem podle nich mohla zavést jen jedno, nicméně by to znamenalo zničit to druhé. Trochu krutá rada. A bylo toho víc. Jediné plus byly milé sestřičky, ale to bych si odpustila, kdyby lékaři byli odborníci na svém místě. No a v Heliosu jsem našla oboje.

Reakce na Registrovaný uživatel
Lucie

ty bláho, tak to je fakt děsivá zkušenost a embryjka se neuchytila ty dvě, co Vás donutili vložit? A v Heliosu se podařilo na první pokus? Tam už jste vkládala jedno embryo? To je super!!!!! Gratuluji...

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí