Komplexní rekonstrukce chrupu - fantastický výsledek

Arnie

Pro mě neuvěřitelně profesionální, ohleduplný a otevřený přístup, naprosto dokonalé provedení přesně podle plánu, úplně bez komplikací. S panem doktorem byla i legrace. Čekal jsem celou rekonstrukci daleko nepříjemnější i s nějakou komplikací podle původního stavu chrupu, ale vše proběhlo naprosto nad plán.

Zobrazit příspěvky12 Skrýt příspěvky12
Lucie

Dobrý den, výsledek je opravdu krásný a zuby velká nádhera! Podle čeho jste se pro pana doktora rozhodoval?

Zobrazit odpovědi 6
Arnie

Úplně na začátku byla náhoda, když pan doktor zastupoval jiného lékaře, ke kterému jsem původně šel. Dalších několik zákroků, kdy mi zuby postupně odcházely, jsem už absolvoval u pana doktora záměrně. Celou dobu mi vysvětloval, že pořád jen opravovat jednotlivé problémy vyjde ve finále dráž a s horším výsledkem, až jsem se rozhodl pro komplexní rekonstrukci a jsem stále nadšen nejen já, ale i mé okolí. Člověka to úplně změní :)

Reakce na Arnie
Marcela

Dobrý den, mohu se zeptat, kolik vás rekonstrukce chrupu stála? MOc děkuji za odpověď.

Reakce na Marcela
Arnie

Původní rozpočet byl asi 210 000, ve finále jsme se dostali lehce pod 160 000.

Reakce na Arnie
Starzi

Dobrý den mužů se zeptat jde to i na splátky a je to v narkózy?

Reakce na Starzi
Arnie

Dobrý den, na splátky nevím, u doktora spíš ne, ale u banky si půjčku vzít můžete. Platil jsem průběžně, rozložilo se to do 6 měsíců podle udělané práce.
A co se týká narkózy, tak v celkové určitě ne, musíte minimálně spolupracovat, ale lokální anestezie úplně stačí, za celou dobu jednou to malinko zabolelo, jinak úplně bez bolesti. Nepočítám-li píchnutí při aplikaci anestezie. Ale bát se toho rozhodně nemusíte, výsledek mnohonásobně převyšuje trošku nepohodlí.

Reakce na Arnie
Starzi

Prý to na splátky ještě nejde u banky mi nepůjčí když sem v invalidním důchodu...

Ivetien

Mohu se optat na celkový postup? Kolik máte implantátů? Mě čeká jen polovina horního patra,ale nějak se děsím. Do implantátů se mi moc nechce. Hlavně mi přijde že vy to máte za super cenu, když to byla totální repase. Mohu více informací prosím? Děkuji předem

Zobrazit odpovědi 4
Arnie

Implantát nemám žádný. Ze začátku mi pan doktor všechny zuby opravil, co nešlo opravit odstranil. Zbylo mi myslím 15 mých zubů. Ty byly obroušeny a opracovány do požadovaného tvaru a na ně zprvu nasazena dočasná náhrada asi na 14 dní (pryskyřice) a v této době mi při celkem 4 návštěvách po cca 4-6 hodinách na každý zub nasadil, zafixoval a nalepil keramickou korunku. Je to již skoro 3 roky a až na jeden prasklý můstek, který mi bude opraven v rámci záruky, jsem maximálně spokojený. Ten rozdíl je neskutečný. Ještě upozorňuji, že bych správně ještě měl mít o 1 implantát na každé straně s můstkem prodlouženou spodní čelist, na to zatím nedošlo, šetřím.

Reakce na Arnie
Ivetien

Děkuji a tuto veškerou práci prováděl MDDR. Adam Síma? Já potřebuji jen můstek,ale dnes všichni dělají jen implantáty a ty právě vůbec nechci.

Reakce na Ivetien
Arnie

Ano, veškerou práci prováděl pouze pan doktor Šíma. Musím říci, že já jsem spíš byl příznivcem implantátů, ale dal jsem nakonec na pana doktora, který říkal, že to je až poslední možnost a ty jdou dát vždycky. Myslím, že způsob, který použil u mě, je asi o dost pracnější, náročnější na přesnost a umění, ale pro pacienta lepší.

Reakce na Arnie
Ivetien

Velice děkuji za info!!!!

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí