Zuby v narkóze - kdo opravdu udělá?

Zuby v narkóze - kdo opravdu udělá?

tvm

Již tři týdny hledám lékaře který je schopen udělat ošetření v analgosedaci. Potřebuji kompletně nové zuby a a taky vím že je potřeba vytrhnout několik zubů atd. Jsem člověk který má opravdu fobii z lékařů a už je pro mě velký krok vůbec nějakého lékaře kontaktovat. Bohužel když už najdu lékaře co má uvedeno že provádí analgosedaci tak mi následně odpoví - když už odpoví :-( že anagosedaci nedělá. Nechápu to! proč to tedy je uvedeno na webu? Mám našetřeno 200.000 na zuby a pokud bude potřeba zaplatím i více, ale tady prostě člověk nenajde lékaře který dokáže odpovědět na email nebo má prostě uvedeny zavádějící informace na webu.

Zobrazit příspěvky3 Skrýt příspěvky3
peggysek65

Dobrý den. Pravdou je, že každý stomatolog analgosedaci neprovádí. Mě zaváděl zub.implantáty stomatolog Radek Pokorný a já osobně ho mohu jen doporučit i když je tady spousta také dobrých stomatologů. Analgosedaci jsem měla když jsem seděla na zubním křesle 4 hodiny. Na internetu je spousta stomatologů a většinou jsou to spíše kliniky co provádí analgosedaci. Držím Vám palce.I.P.

Stomatologické centrum AV dental

Dobrý den,
pokud byste měl zájem, na naší klinice provádíme ošetření v analgosedaci i v celkové anestezii.
Jsme soukromá stomatologická klinika na Praze 4 (od roku 2007), která nespolupracuje s žádnou zdravotní pojišťovnou, pacienti si tudíž hradí veškerou léčbu sami. Majitelem a vedoucím lékařem je implantolog MUDr. Aleš Váňa - https://www.lekari-online.cz/lekari/vana-ales
Na našich webových stránkách najdete i základní položky aktuálního ceníku.
Můžete se k nám objednat na vstupní konzultaci na tel. čísle 774 414 908.
S pozdravem,
recepce AV dental

Dobrý den, pokud máte nadále zájem o ošetření, tak nabízíme možnosti ošetření v analgosedaci včetně všech možných typů ošetření.
Máme smlouvy s pojišťovnou. V případě zájmu se objednejte telefonicky na vstupní prohlídku nebo pošlete poptávku z našeho profilu na estheticonu.
S pozdravem klinika Top Esthetic

Doktor ve Vašem okolí