Odstranění celulitidy

Registrovaný uživatel

Do Amaryllis jsem zavítala v důsledku nemizící celulitidy na stehnech. Ani zdravá strava, ani cvičení už nezabíralo. Už po pátém zákroku vidím výrazný rozdíl - celulitida ubyla a kůže se začíná pomalu zpevňovat. Slečna, která se o mně po celou dobu ošetření stará je velice příjemná a přesně ví, co komu doporučit. Ještě mě čeká pár zákroků, ale už teď vím, že zůstanu věrným klientem :) Není nad to konečně vidět výsledky.

Zobrazit příspěvky4 Skrýt příspěvky4
Naďa

Hezký den, mohu poprosit o upřesnění, o jaké ošetření /nebo kombinaci zákroků?/ se jedná? Moc děkuji a přeji krásné léto! Naďa

Zobrazit odpovědi 3
Registrovaný uživatel

Dobrý den, jednalo se o rázovou vlnu v kombinaci s lymfodrenáží.

Reakce na Registrovaný uživatel
Naďa

Děkuji za upřesnění a přeji krásné léto! :) Naďa

Reakce na Registrovaný uživatel
Amaryllis Centrum Praha

Dobrý den,
ještě bych doplnila, že během přístrojového ošetření se v našem Amaryllis Centru díky paralelně probíhající mezoterapii presuje do kůže a podkoží speciální koktejl s rostlinnými extrakty s drenážujícím, detoxikačním, odvodňujícím a tonizujícím efektem,dále s fosfatidylcholinem ve speciálním zpracování, díky čemuž toto lipolytikum ( látka rozpouštějící podkožní tuk) dobře proniká až do podkožního tuku. Takto " vymazlených" produktů je na trhu velice málo a jsme rádi, že v našem centru je mají klientky k dispozici:).
S pozdrem, DR. Takácsová.

Velmi děkujeme za milé ohodnocení :-) Těší…

Amaryllis Centrum Praha

Velmi děkujeme za milé ohodnocení :-) Těší nás, když se výsledky objevují takto rychle a samy klientky si toho všímají ;-)

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí