Zářivý úsměv díky celokeramickým korunkám

Světlana

Na klinice dSmile jsem v říjnu 2018 absolvovala estetickou i funkční úpravu zubů pomocí celokeramických korunek na celé horní čelisti. Pro pana doktora Vadyma Shermana, který mi úpravu zubů prováděl, je jeho práce koníčkem a cítíte to v každém okamžiku. Předem jsem byla detailně a přesně informována o všem, co bude potřeba udělat i o časové náročnosti těchto úkonů a až po mém souhlasu pan doktor zahájil práci. Po celou dobu ošetření, zatímco jsem ležela v pohodlném křesle, mně pan doktor vysvětloval, na čem pracuje a jaký bude příští krok. Nejenže to bylo velmi uklidňující, ale všechny úkony byly také naprosto bezbolestné. Pan doktor vyhověl všem mým požadavkům a ve spolupráci s laboratoří mi vytvořil opravdu krásný přirozeně vypadající chrup.
Děkuji panu doktorovi Shermanovi za můj nový úsměv. Také děkuji za endogenní ošetření, jehož potřebu odhalil úvodní rentgen a které mi pan doktor neprodleně a bezbolestně provedl. Nyní vím, že mám zuby nejen krásné, ale i zdravé.
Doporučuji tuto kliniku všem, kteří váhají, do které ordinace se vydat, je-li jejich představou profesionalita, vlídné zacházení s pacientem a precizní práce lékaře.
Svetlana

Zobrazit příspěvky2 Skrýt příspěvky2
Lucie

dobrý den, můžu se zeptat na jakou cenu tato rekonstrukce zubů přišla?

Zobrazit odpověď
Světlana

Dobrý den, záleží samozřejmě na počtu zubů, které je potřeba udělat, jedna celokeramická korunka stojí 12.500,- Kč, myslí se tím i broušení, otisky, prozatímní náhrada do druhé návštěvy, výroba v laboratoři, všechno. Vše je podle ceníku, který je na jejich stránkách, dokonce mi dali nějakou slevu. Spočítají Vám to předem a dodrží to. Hezký den.

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí