Svěřte své oči profesionálům na laserové operace

Registrovaný uživatel

Lékaři i sestřičky na klinice byli neuvřitelně milí a vstřícní. O zákroku jsem měla podrobné informace a vše probíhalo v poklidu a bez jakýchkoliv starostí nebo nervozity. Již od první návštěvy jsem věděla, že týmu mohu důvěřovat a bez obav jim sebe a své oči svěřit :) Operace proběhla dobře, následné hojení bylo bez komplikací a mohu jen a jen doporučit :)

Nyní, cca 7 měsíců od operace cítím mírné zhoršení, především večer, když jsou oči unavené. Laser vadu očí nevyléčí, jen vynuluje a pokud problém není ustálený, oči se dále horší. Tuto informaci jsem ale měla předem a jsem navzdory mírnému zhoršení ráda, že jsem zákrok podstupila. Mohu chodit bez brýlí a aktivně a bez omezení sportovat a každý takový den je pro mě malý zázrak :)

Moc všem z Refrakčního centra děkuji, přála bych si, aby takový přístup a profesionalita byly běžné i v ostatních zdravotnických zařízeních.

Zobrazit příspěvky1 Skrýt příspěvky1
Prim. MUDr. Petr Novák

Děkujeme mnohokrát za krásné hodnocení a všechna ta milá slova. Neuvěřitelně nás to těší a je to pro nás povzbuzením do další práce. Přejeme vše nejlepší v novém roce a spoustu úžasných zážitků s novýma očima. :)

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí