Notice: Undefined index: presentation in /data/www/medved/application/widgets/HeadingWidget.php on line 128
Špatně léčený předkus

Špatně léčený předkus

JanaCin

Na této “továrně na peníze”jsem byla necelé 3 roky.
Když jsem téměř před 3 lety přišla na kliniku, bylo mi od paní doktorky řečeno, ze po nasazení horních rovnatek mi předkus srovná za rok a půl. Po roce kdy se absolutně nic neměnilo jsem měla s paní doktorkou rozhovor o tom, ze se mi nic nerovná a ze je očividně něco špatně. S paní doktorkou nebyla absolutně žádná řec a tak jsme zbytek řešili po e-mailech, kde
mi paní doktorka řekla jak jde vše podle plánu a výsledku (rovných zubu) dosáhneme.
Pak mi zase paní doktorka řekla, ze potřebuji dolní rovnatka, ze pouze s horními predkus nesrovname. Opět mé argumenty, ze dolní rovnatka nepotřebuji a jsou zbytečná na predkus, byly pro paní doktorku nedůležité a bezpředmětné. Takže i přesto, ze jsem si stala za svým, ale chtěla jsem mít rovné zuby, tak jsme si zaplatila i dolní rovnatka. Po necelém roce, kdy jsem opet neviděla změnu, mi paní doktorka řekla, ze mám vadu čelisti a tudíž mi predkus nikdy nevyléčí. Takže na doporučení přímo od paní doktorky jsem šla na konzultaci ohledně lámání čelisti, kde jsem se dozvěděla přesně to, o čem jsem se přes dva roky s doktorkou dohadovala.
Takže závěrem.. necele 3 roky ze mě tahání peněz, bolesti a věcných dohadů mám stále predkus a přišla jsem akorát o peníze. Když jsem s kliniky odcházela, dostala jsem naprosto lživou dokumentaci, kde bylo psáno jak mi vlastně paní “doktorka” nabízela všechno možné a já vlastně vše odmítala 🤦‍♀️ Takže necekam ani pravdivou odpověď na tento komentář. Požadovala jsem vracení nějaké částky zpět, při osobním jednání není problém a určitě se nějak domluvíme, ale na e-maily už nikdy neodpovídá. Zvažuji tudíž soudní žalobu a věřím, ze se najde par lidi co se ke mě připojí.. tuhle rádoby kliniku opravdu ne, pokud nechcete přijít o hodně peněz a odejít jeste se znicenyma zubama!

Recenze lékaře


Notice: Undefined index: form_source in /data/www/medved/application/views/widgets/story-thread.phtml on line 56

Notice: Undefined index: fullname in /data/www/medved/application/views/scripts/helpers/media-doctor.phtml on line 22
Doktor ve Vašem okolí