47 let - prvně v životě bez brýlí po celoživotním handicapu

47 let - prvně v životě bez brýlí po celoživotním handicapu

Registrovaný uživatel

Od 4 let jsem byla vedena Motolskou nemocnicí jako dětský pacient se zbytky zraku, kombinovaná vada vysokého astigmatismu, vysoké krátkozrakosti, tupozrakosti. Do mých 46 let obrýlená, obruby vždy limitovány tloušťkou a tvarem skel a díky stenční i cenou. Čočky jsem mohla mít jen měsíční, jen na sport na pár hodin denně a o několik dioptrií a stupňů mimo mou vadu. Předpis na nové brýle byl vždy frustrací, protože přibližně jen dvoje brýle za můj žívot byly vyrobeny tak, abych na ně na poprvé viděla. Takže můj život s brýlemi byl opravdu HANDICAP.

A pak jsem se dostala na vyšetření v nemocnici na Homolce, odkud jsem dostala doporučení do Refrakčního centra Praha. Tam mě v mých necelých 47 letech odoperovali s tím, že se úplně nevědělo, zda-li budu brýle po operaci potřebovat, na dálku byl předpoklad že možná ano, na blízko že podle všeho určitě ano.

Jsem 6 měsíců po operaci a ZCELA NEOBRÝLENÁ )))) Úplně se mi změnil život, konečně si připadám jako atraktivní žena, nemusím nic řešit, je to prostě PARÁDA!!! Tímto bych chtěla MOC MOC poděkovat celému týmu Refrakčního centra za zázrak, kterým změnili můj život ))))

Děkuji a všem doporučuji, nebojte se, běžte se poradit, tento tým Vám operaci nabídne pouze pokud budou vědět, že tím Váš zrak neohrozí. Mám kolem sebe tři méně sťastné jedince, kterým odborníci v tomto centru operaci nedoporučili, A toto je pro mě ta hlavní garance toho, proč jsem do toho šla a proč je tuto skvělou kliniku doporučuji i dál. Je to tým odborníků, co nejde do rizika.

Petra V.

Dobrý den Petro, děkujeme za krásnou…

Refrakční Centrum Praha, s.r.o.

Dobrý den Petro,

děkujeme za krásnou recenzi. Jsme moc rádi, že jsme Vám mohli pomoci se vrátit do normálního života a že jste spokojená. Přejeme hodně zdraví a ať se daří! Tým RCP.

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí