Notice: Undefined index: presentation in /data/www/medved/application/widgets/HeadingWidget.php on line 128
Dnešní návštěva na zubní pohotovosti

Dnešní návštěva na zubní pohotovosti

saybon

Byl jsem u vás před hodinou. S tím ze skoro měsíc jsem čekal na termín kdy bych mohl dojít a registrovat se u vás. Místo toho jsem zaplatil 500,- za pohotovostní ošetření zubu když jinde jsem platil 90.- !
Paní zubarka se mě ptala co má dělat? Je to možné? Snad ona je doktorka, má se podívat a říct mě co se da dělat! Nakonec mi absolutně nepomohla. Udělalo se mi tam tak špatně, ze se mi začala motat hlava, začal jsem se potit a když jsem ji to sdělil tak mi nebyla ani schopna podat vodu a místo toho se začala hned vymlouvat na to, že mi nic neudělala že mi nedala ani injekci atd. Hned se vymlouva místo pomoci?!
Nabídla mi ze zavolá záchranku. Tu jsem odmítl. Stačilo mi podat vodu a nechat me se oplachnout a trochu vydechnout. Místo toho se vymlouvala a na to konto mi začala vysvětlovat kolik by co stalo a kolik peníze bych si me připravit. V tu chvíli me to opravdu nezajímalo. Takže přístup k pacientovi nulový, zájem jen o peníze. Takže super klinika. Opravdu! Už nikdy více. Nakonec nejsem snad ani registrovaný. O tom vůbec řec nebyla.

Recenze lékaře


Notice: Undefined index: form_source in /data/www/medved/application/views/widgets/story-thread.phtml on line 56

Notice: Undefined index: fullname in /data/www/medved/application/views/scripts/helpers/media-doctor.phtml on line 22
Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí