Veliké poděkování panu Mudr.Kotkovi za monoimplantáty

dráža

Veliké poděkování panu Mudr.Kotkovi za perfektně odvedenou práci na mé horní čelisti.Implantáty se výborně hojily a špičkově drží zubní náhradu,která je esteticky nádherná a funkčně perfektní!!!Konečně se mohu smát ,mám opět sebevědomí a mohu vše jíst.Nemohu ani napsat,jak moc jsem s prací pana doktora Kotka spokojená.Již nyní ho doporučuji mým známým,kteří potřebují nebo budou potřebovat kvalitního zubního lékaře na zubní náhrady .A já až mi odejdou zuby ve spodní čelisti,tak opět budu kontaktovat jenom Mudr.Kotka.Ještě jednou moc a moc děkuji pane Mudr.Kotku za špičkově odvedenou práci a úžasný lidský přístup k pacientum.Veliké poděkování také paní Marušce.Velice spokojená pacientka z Chrudimi.

Zobrazit příspěvky9 Skrýt příspěvky9
Gabinka288

Dobry den, mohla bych se zeptat psala jsem panu doktorovi ale zatím neodpověděl. Kolik vás to cca stalo a jak dlouho to léčení trvalo. Mám paradentozu a zřejmě budu nucena brzy trhat zuby ale nechci protezu na vydávání. Předem děkuji za odpověď. Potěšilo mne ze jste z Chrudimi. Já z Pardubic

Zobrazit odpovědi 3
dráža

Dobrý den Gábinko 288.Pan doktor Kotek mi zbylé zuby v horní čelisti vytrhal sám,nejdříve mi udělal snímek horních zubů,kde se objevil váček,který mi ,,stále"přeléčoval dosavadní zubař Liška,ale bylo to zbytečné,jenom jsem po celý rok trpěla.Až se mi dotyčný zub(špičák) rozlomil.Ani potom mi ho nevytrhl!Vytrhl mi výslovně na mé naléhání přední řezák,který už vůbec díky paradentoze nedržel a bolel.Pak mě pan Liška objednal až za půl roku!!!A nechal mě chodit bez předního zubu!!Takže tohla byl můj hlavní impus,že je nutné VYMĚNIT stávajícího zubaře za NOVÉHO.a tak jsem jednala.Stačí zavolat a pan doktor Kotek si Vás pozve,vyšetří,vše s Vámi probere a navrhne Vám optimální řešení Vašeho chrupu.Absolvovala jsem 5 návštěv,ale výsledek je naprosto úžasný.Rozhodně to stálo za těch 5 cest!!!Vše je naprosto bezbolestné a implantáty se mi za 10 dní úplně zahojily.Hojení bylo též snesitelné.Rozhodně se ničeho nebojte.A co se týče celkové ceny ,tak ta je zcela zanedbatelná oproti výsledku a funkčnosti!Musím též napsat,že je pan doktor Kotek naprosto NEJLEVNĚJŠÍ.A za tím si stojím,protože jsem obvolala ještě další zubaře i pardubického a ten si za stejný úkon řekl 100000kč.U pana Kotka mě to vyšlo na 50 000kč.Tedy polovinu.A špičkově udělané zuby.Až mi odejdou zuby ve spodní čelisti,znovu a ráda budu vše absolvovat u pana doktora Kotka,ikdyž samozřejmě,že budu počítat s vyšší cenou,jako je to dnes celkově u všeho se zdražuje.Věřím,že budete velmi spokojená.Doufám,že má odpověd byla dostačující.Dráža z Chrudimi.

Reakce na dráža
Gabinka288

Děkuji moc za odpověď. 🙂

Reakce na dráža
Misa

Mohu vědět 50 ooo za jednu celist

Palo

Dobrý den ,na kolik vás operace vyšla atd děkuji za odpověď .. máte na doktora kontakt?

Zobrazit odpovědi 3
dráža

Dobrý den Palo, vše mě vyšlo na 50t.kč.Kontakt na pana doktora Kotka lze najít na www.stránkách a tel.519 431 155.

Reakce na dráža
Misa suszekova

Mohu vědět náhrada je vyndavaci A máte celé patro nebo

Naďa

Hezký den, Palo,
kontakt na pana doktora najdete i na jeho profilu zde na portále a stejně tak mu přímo z profilu pomocí kontaktního formuláře můžete poslat soukromou zprávu: https://www.lekari-online.cz/lekari/kotek-zdenek
Mějte se pěkně, Naďa z týmu LékařiOnline

Happy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kolik zákroků jste podstoupila než jste měla zubní náhradu hotovou? A v jakém časovém rozsahu? Jak dlouho trvalo dokončení a následné hojeni?
Děkuji za odpověď.

Recenze lékaře

Doktor ve Vašem okolí