MUDr. Zdeněk KOTEK - Poděkování

KAČA1

„MUDr. Zdeněk KOTEK - Stomatologie Kobylí na Moravě“
Tento příspěvek píši nejenom jako poděkování, ale i pro ty, kteří se rozhodují o zhotovení zubních implantátů včetně zubních náhrad a potřebují rozptýlit pochybnosti, zda takové stomatologické řešení je to pravé. Zpravidla každý, kdo se rozhoduje o důležité věci, má spoustu otázek, na které si sám obtížně odpovídá, jestliže si nezíská zkušenosti od pacientů, kteří již takový zákrok podstoupili.
I já jsem podstoupil poměrně rozsáhlý stomatologický zákrok a to zhotovení kompletní náhrady celé horní a dolní čelisti pomocí implantátů, kdy bylo nutné doplnit i část chybějící kosti. Aby to nebylo tak jednoduché, tak jsem byl pacient z větší dálky, až ze SČ a s nepřirozeně zvětšenou spodní čelistí s předkusem. Pan doktor Kotek i zde zhmotnil své zkušenosti a předkus vyřešil.
I já jsem si kladl spoustu otázek před rozhodnutím, zda v takovém rozsahu chci zákrok podstoupit? Zda zákrok nebude bolet? Jestli nebudu mít podobné problémy jako před tím při používání keramických protéz? Zda budu konečně moci jít do společnosti a případně se i najíst, aniž by došlo trapasu? Na druhé straně je všem jasné, že takový zákrok je i finančně náročný a zda vložená investice do zdraví se vám tak zhodnotí ?
Od prvního vstupního kontaktu s panem doktorem Kotkem i se sestřičkou Marií, bylo zřejmé, že jsem v prostředí týmové práce s lidským přístupem a se skvělou atmosférou, kde se případný stres rozplývá. Pan doktor Kotek je špičkový , profesionální odborník s lidským a empatickým přístupem. Mohu potvrdit, že jeho předem promyšlený postup s kterým vás předem seznámí, na případné dotazy odpoví a výsledek se promítá do špičkově zhotovených nových zubů, jež perfektně sedí od samého počátku. Nyní si mohu dopřát k jídlu vše, na co jsem si v posledních pěti letech nemohl ani pomyslet. Ve svých 68 letech mám pevné, zdravé a hezké zuby a pan doktor mě tak zbavil i bolestí, které mě doprovázely řadu posledních let.
Touto cestou bych chtěl ještě jednou poděkovat panu doktorovy Kotkovi a sestřičce Marii, že přijal danou výzvu a pomohl dalšímu pacientovi k návratu do kvalitního života. Vřele Vám mohu doporučit pana doktora Kotka a sestřičku Marii z Kobylí na Moravě. Pan doktor Kotek je profesionál srdcem i duší. S pozdravem Váš pacient Jarda ze SČ.

Zobrazit příspěvky3 Skrýt příspěvky3
lada

Prosím kolikrát jste tam musel jet a prozradíte mi částku,kterou jste zaplatil???Moc děkuji

Zobrazit odpověď
Misa suszekova

Můžete my taky napsat kolik stě platil moc dekuji

Misa suszekova

Můžu taky prosím vědět kolik stě platil

Recenze lékaře

Doktor ve Vašem okolí