Kolenní klouby - nedostatečná léčba bolavých kolen

Kolenní klouby - nedostatečná léčba bolavých kolen

Registrovaný uživatel

Negativní zkušenost
Recenze píšu málo kdy ale zde budu muset bohužel udělat výjimku.
U p. Doktora jsme byli spolu s babičkou která trpí na bolesti kolen. Doktorova reakce byla, že doporučil obstřiky, které ale dle jeho slov mají pouze potlačit bolest a protizánětlivý účinek. Na můj dotaz zda má v koleni nějaký zánět mi bylo řečeno, že nikoliv. Prý obstřiky může pomoci a také nemusí..
Na dotaz zda je možná nějaka prevence či užívání kolagenu, případně jiných doplňků stravy mi bylo řečeno že není potřeba.. že vypíše potřebné léky.
Návštěva doktora tedy v důsledku znamenala jen dvoje léky proti bolesti - jedny obstřikem do kolen a pak pravidelné užívání Nimesilu proti bolesti. Kromě doporučení na posilovací cviky jeho práce skončila.
Přitom od jiného doktora víme, že léky proti bolesti jsou jen potlačení příznaků, že je potřeba mít úměrně zatížení obou kolen, kdy bolest indikuje právě okamžik kdy si má člověk sednout a odpočinout si. Obecně přístup pana doktora byl velice plytký, spíš vypadal že se nás chce zbavit, než aby měl zájem pomocí. Celá návštěva včetně obstřiku trvala cca 10 min. V lékařské zprávě 2 věty..
Určitě příště půjdeme jinam.

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí