Zubaři bez zodpovědnosti k pacientovi

Abigail

Povyseny pristup. Pokud nemate Penize a jste jen obycejny clovek a nesete si Nejaka traumata , tak se postaraji o to vas zdeptat. Neni adekvatni komunikace - osobni dokumentaci zaslali a ani neoverili adresu - proste zaslani ze sveho rozhodnuti a ani se neobtezovali zeptat !
Na emailu odpovidaji jen kdyz chteji , nezajimate je.
Pokud chcete “sterlini” prostredi, kde na zdech nsjdete spousty reci o tom, co zubar. neni a jak ho Máte milovat , je to to nejlepsi misto ! A tez Pokud chcete hodne draze za vse zaplatit . Pokud nejste dostatecne pokorni a nepovazujete sveho zubare za Boha , tak to neni misto pro vas . Pokud hledate lidskost, tez ne . Pripravte se, ze Muzete narazit na nekoho, kdo vas osoci za neco , co si mysli , aniz si overi skutecne informace - proste jste jen kus hadru, a nad vami nadrazeny Buh …
Pokud hledate neosobni “ corporate” a dobre opravare za hodne penez , bez zodpovednosti k pacientovi/ cloveku ( no proste korporat ve 3.zemi ) , je to prave misto pro vas … Pokud budete chtit neco Jinak a budete se BRANIT , okamzite vas vykopnou bez komunikace! No , tskovy “hard core” ..

Zobrazit příspěvky1 Skrýt příspěvky1
Alík

No my se setkali také s něčím podobným, byli jsem spokojení asi 4 roky na klinice ve Zlíně, dokud nám nepřidělili mladou žoviální doktorku která při každé druhé otázce otáčí oči do stropu a na sestru se dívá stylem, co je to tu za debila. Měl jsem pocit že jsem obtížný hmyz a proto jsem si našel jinou kliniku, kde se chovají normálně a adekvátně. Tahle mladá paní doktorka si evidentně je dost jistá v kramflecích a protože je zubařů málo chovají se povýšeně.

Recenze lékaře


Notice: Undefined index: form_source in /data/www/medved/application/views/widgets/story-thread.phtml on line 56

Notice: Undefined index: fullname in /data/www/medved/application/views/scripts/helpers/media-doctor.phtml on line 22
Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí