Extremely unfriendly and unprofessional practice

AJA

Hello,
this doctor runs an extremely unfriendly and unprofessional practice. This includes the doctor and staff. Be aware of the high rate of personnel fluctuation of lack of skills. My treatment in this medical facility resulted in failure as doctor is a very unprofessional orthodontist.
He and his brother charged for services but did not deliver quality care. You will not have a chance to have an open and continued discussion regarding the treatment with doctor. I was briefed at the initial consultation but after that, including during the treatment, he ignores my requests and questions. All follow up concerns have also been ignored.
I have gone for corrective treatment at a different healthcare practice. I've undergone other treatments to reverse the damage.
___________________________________________________________ Ahoj,
tento lékař provozuje extrémně nepřátelskou a neprofesionální praxi. To zahrnuje lékaře a personál. Uvědomte si vysokou míru personální fluktuace nedostatku dovedností. Moje léčba v tomto zdravotnickém zařízení skončila neúspěchem, protože doktor je velmi neprofesionální ortodontista.
On a jeho bratr si účtovali služby, ale neposkytovali kvalitní péči. O léčbě tímto doktorem nebudete mít šanci vést otevřenou a pokračující diskusi. Byl jsem informován na úvodní konzultaci, ale poté, včetně během léčby, mé požadavky a dotazy ignoruje. Všechny následné obavy byly také ignorovány.
Šel jsem na nápravnou léčbu do jiné zdravotnické praxe. Podstoupil jsem další léčbu, abych zvrátil poškození.

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí