Opakovaně vypadlá korunka, odmítnutí reklamace

martasek

Doktor si nedokázal poradit s tím, aby mi držela korunka, kterou mi nechal zhotovit. Poté, co mi asi po třetí vypadla, mně nabídl, že mně zhotoví další zcela novou korunku, když si doplatím ještě 3 000 Kč, s tím, že mi garantuje, že mi nová korunka bude už určitě držet. Když mi ovšem i tato korunka vypadla, nechtěl se se mnou již bavit. Korunku mi odmítl zdarma znovu nalepit a odregistroval mě. Napsal mně, že spolupráce byla narušena a ať si najdu jiného zubaře, který používá lepší cement k upevnění korunky. Od té doby se mnou přestal zcela komunikovat. Přestože jsem mu tedy řádně zaplatila za dvě korunky, nechce mi peníze vrátit nazpět. Přitom první korunku si při zhotovování druhé ponechal a druhá korunka není podle vypracovaného znaleckého posudku funkční a ani oprava není možná.
U doktora S. nejsem tedy spokojená s jeho chybnou prací, kdy bylo odborným znaleckým posudkem zjištěno, že zvolil špatný způsob tmelení korunky. Taktéž nejsem spokojena s jeho povýšeným a arogantním chováním, jak se k celé věci staví. Neuznal mi reklamaci, přestože před zhotovením druhé korunky garantoval stoprocentní záruku, že mi bude již držet. A na smírná řešení vůbec nereaguje, přičemž si navíc dovolil mě odregistrovat.

Zasílám přílohou foto vypadlé korunky z…

martasek

Zasílám přílohou foto vypadlé korunky z kopie Odborného vyjádření odborníka Komory doc. MUDr. Hany Hubálkové, Ph. D. spis. zn. RK-ZLI-003/2021 ze dne 15. 11. 2022. V případě potřeby mohu doložit celé Odborné vyjádření, kde se mj. uvádí, že uvedený zubař zvolil nevhodně zvolený tmelicí cement a že korunka není v současné době funkční a ani oprava není možná.

Recenze lékaře

Celkové hodnocení
Chování, jednání a přístup lékaře
Odpověděl na mé dotazy
Čas strávený se mnou
Pooperační péče
Komunikace přes telefon nebo email
Ochota a příjemnost personálu
Čekací doba
Doktor ve Vašem okolí