dobry den chtela bych se zeptat mam obcas bolesti zad a to hlavne pod lopatkami je to stridave muzu se zeptat z ceho by to mohlo byt jinak jsem zdrava dekuji jemi 31 letje to dost neprijemne pichani ostra bolest dekuji za za odpoved
MUDr.Robětín Karel | návštěvník | Liberecký kraj
10 odpovědí
Dobrý den,jedná se nejspíše o bolesti z oblasti hrudní pateře,ale je třeba,aby jste byla vyšetřena.Mužete přijít ve středu 6.6.v 16 hod. do mé ordinace,kterou mám v Motelu Nový York na Kunratické vedle čerpací stanice ETK.tel.604 846 908 zdraví
MUDr.Robětín K.
dobrý den,před dvěma lety mi byla zjištěna skolioza Th páteře.Byla mi odblokována páteř a chodila jsem na rehabilitace. bolest ale neustále přetrvává v okolí a pod pravou lopatkou až k žebrum.Bolest je nejhorší při nádechu nebo kašli. Hodně často se mi motá hlava a je mi špatně od žaludku.j e to velmi obtěžující v běžném životě.Mám zároven strach,aby to nebylo zpusobeno nějakou vážnou nemocí,mojí mamihce léčili bolesti zad a v okolí lopatky a nakonec z toho byla bohužel rakovina plic,které před rokem po 3měsících od určení diagnozy podlehla. já jsem byla na rentgenu plic před rokem a vše bylo v pořádku.Prosím mohou tyto mé bolesti zpusobovat mé problémy s páteří?Je mi 37 let.Děkuji velmi za odpověd
dobry den mam asi stejny problem stalou bolest pod lopatkou na prave strane ale bolesti se zhorsuji a uz mi to jde vsude i na druhou stranu lopatky.mam bolesti i mezi lopatkamy a na hrudi;jsem kuracka ale nekaslu bolesti mam asi pres rok zacalo to tupou bolesti a ted uz horsi bolesti jde mi to i do prsou a nemohu nosit potprsenku protoze mi to vadi na zadech.jsem stoho uz nestastna nevim co by to mohlo byt a bojim se toho nejhorsiho.Je mi 35 let a mam dve deti.byla jsem na plicnim a tam mi rekli ze ta bolest nemuze byt s plic i kdyz tam mam ze se muzou dostat do BPCO.BYLA JSEM NA RENGENU ZAD A TAM MAM ZE MI JEDNA KOST STARNE JAKO KDYBY MI BYLO PADESAT.JINAK VYSETRENI BRICHA I PRSOU NORMALNI.DEKUJI ZA VASI ODPOVED.PREJI KRASNY DEN.
dobrý den.vypadá to,že opravdu máme stejný problém.Od doby,co jsem tady psala naposledy se nic nezměnilo,bolest pod a v okolí pravé lopatky mám stále a k tomu ještě neustálé motání hlavy a bývá mi zle od žaludku.prošla jsem všemi možnými vyšetřeními u neurologa,na rehabilitaci,u ortopeda,na interně,EKG,EEG,na chirurgii,rentgen plic,hrudní páteře i hlavy,odběry krve.všude mi řekli,že můj problém je od páteře,pomůže jen pravidelné cvičení a neurolog mi předepsal neurol 0,25 na ty motolice a úzkost a strach,který mám od smrti mamky,kterou léčili také "jen" na bolesti zad.nemám dojem,že mi nějak extra pomáhá,ale jsem si jista,že za ty 2 roky jsem si na něm vypěstovala slušnou závislost.také mi všude tvrdí,že to prostě není od plic.Přeji vám Moniko,aby nejen u mě,ale i u vás to bylo opravdu jen od páteře,zase si říkám,že za ty 3 roky by už u mě na něco přišli.Jo a podprsenka mi taky vadí,mám pocit,že nemůžu dýchat.Kouřila jsem do svých 35 let,potom,co maminka zemřela kouřím už jenom elektronickou cigaretu.Předtím jsem kašlala hodně,teď už nekašlu vůbec.S pozdravem Míša
ahoj miso. je to tezke zit z necima bat se co se to snim deje a myslet na to nejhorsi.clovek mysli na to nejhorsi protoze si necim prosel a nebo videl u svich blizkych.ja take videla trpet a pomalu umirat na tu osklivou nemoc a je to hrozne.jen si preji at nas buh ochranuje pred toutou i jinymi nemoci a ad to je jen od patere .stim se da aspon nak zit.musime byt vice pozityvni a nemyslet asi na to nejhorsi a snad na buh da dlouhy zivot aby jsme si tady jeste dlouho uzivali nasich deti a tohoto sveta.preji ti krasny den a verim tomu ze to bude vse v poradku.
dobry den chci se zeptat boli mě pod pravou lopatkou při prutším pohybu to střílí až do předu hrudníku muže to byt s přetažení s práce pracuji v pizzerii a hažu lopatou pizzu do pece měřím 152 a važím 50kg a pomahala jsem zvedat 50kg bečku piva mohla jsem si něco natrhnout?začlo mě to bolet až večer když jsem si lehla a bez ibalginu neudělam ted nic hodně mě to bolí děkuji za odpověd
Dobry den jsou to asi dva mesice co jsem si nahmatala v brise bouli velkou jako pomeranc,je na prave strane pod zebrem,kdyz si lehnu na levy bok tak jde ihnrd videt,do toho me zacaly palet zada pod pravou lopatkou,nekdy nemuzu ani stat jak je to nesnesitelne,prosim poradte,je mi 34...děkuju