Bolesti v pravém podbřišku

Bolesti v pravém podbřišku

Nikol  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
Ahojky je tu nekdo kdo mi poradi?Nevim co to je ale strasne me boli bricho v pravo dole,ale nemam zadny horecky a nic jen je mi obcas zima,nekdy me boli hlava
MUDr. Jaroslava Marková  |  Basic member  |  Praktické lékařství pro dospělé  |  Praha
  • 168 odpovědí
  • 8 Likes
Dobrý den, diagnostika bolestí břicha je tak složitá, že není možné určit příčinu přes internet. Navštivte lékaře.
cindynka  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 1 odpovědí
Dobry den. Chtela bych se vas zeptat. Mam bolesti bricha v pravo od panevni kosti smerem k pupku. Mam cystu na vajecniku 5x5cm, ale gynekolog mi rekl ze ty bolesti od toho nejsou ze to je urcite pricina necoho jineho. Muzete mi napsat co si myslite ze to muze byt? Dekuji Petra
anonym  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 1 odpovědí
dobry den chtěla jsm se tak zeptat já jsm byla už všude boli mě nekdy na prave strane podbříší byla jsm u gynekoleošky u deskeho lekaře a na utrazvuku nic mi nenašli vše v pohode a pořat mě to boli nekdy mě to boli a pak zas ne je to tak dokola nemuže to byt s dospívaním mam docela stra už nechci aby me to bolelo děkuji :-)
klarka  |  návštěvník  |  London, City of
  • 1 odpovědí
ahoj boli me jak jd pupek ale do prava a trochu dolu hrozne to boli poradte prosim je mi 14
Tyna88  |  návštěvník  |  Pardubický kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,chtěla jsem zeptat před 4 dny jsem měl bolesti v pravém podbřišku.Šla jsem k obvodní doktorce ta mi vzala krev a moč.Nemohla vyloučil na 100% slepé střevo a tak mě poslala na yrurgii.Tam mi p.doktor řekl že to vypadá na zvětšené uzliny,ale pro jistotu mě poslal do nemocnice.Tam mě udělali 2krát ultrazvuk a vše se jim zdálo v pořádku.Poté jsem byla na gynekologickém vyšetření a "vnitřím" ultrazvuku.Také vše v pořádku.Krevní testy v pořádku,moč také.Ale i přesto mě na jednu noc hospitalizovali a dal mi kapačku.Druhý den mě bezproblému propustili domu.Ted se opět bolest v pravém podbřišku vrátila a včera večer me trošku pobolívalo i v levém podbřišku.Na hmat mě to nebolí,kašel,kýchnutí ani chůze mi také nevadí.Nevíte co by to mohlo být?Na internetu jsem se dočetla že by to mohl být zánět vaječníku.Nemáte někdo s něčím podobným zkušenosti.Nepomohl by mi třeba bylinný čaj?Prosím o jakékoliv rady či zkušenoti děkuji.

Související zákroky