Bolest pod levou lopatkou

Bolest pod levou lopatkou

rona 0000
rona 0000  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
bolest pod levou lopatkou,brnění prstů malíčku a prsteníčku,při jakémkoli pohybu páteře nastává srdeční aritmie a bušení srdce je mi na omdlení,špatně se mi dýchá. asi mezi 5 až 7 obratlem jako kdyby tam byl vražený klín.Odvezen na pohotovost kde naměřeno EKG ,odběry.Byla vyloučena akutní ischemie .prosím o radu.Kontakt na mě-hanosovalenka@seznam.cz
MUDr. Táňa Andreasová  |  Basic member  |  Interní lékařství  |  Praha
  • 346 odpovědí
  • 61 Likes
Dobrý den, patrně se jedná o bolesti muskuloskeletánní etiologie, to znamená způsobené bolestmi páteře a zad, doporučuju vyšetření neurologem. Jestliže ovšem byla vyloučení koronární příčina nebo disekce aorty, což, jak píšete, nejspíše byla (muselo by se provézt echokardiografické vyšetření event. CT angio hrudní aorty). Při trvání obtíží navštivte co nejdříve lékaře.
S pozdravem
jolanda  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 1 odpovědí
dobrý den prosim vas poradtě mi mam Bolest pod levou lopatkou už 9měsicu chodila jsem na rehabilitaci a na masaže elektriku a cvičeni vubec mi to nepomohlo a mam pořad blokace nevim co už mam dělat je to bolestive při nadechnuti mě to tam tlači a když ležim tak citim jak kdybich tam měla bouli nevim no mam astma ale nelečim se vubec ani leky ne beru poradte mi prosim dekuju vam moc jolanda.redy@seznam.cz
martina  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 1 odpovědí
dobry den uz treti den me boli pod levou lopatkou a silene brni leva ruka a spatne se mi dycha,zatim jsem na zadnym vysetreni nebyla cekam ze to prejde s pozdravem Martina