Pálení stehen

Pálení stehen

Raduza  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
Dobrý den,už 3 týdny mě šílené pálí pravé stehno ze předu nad kolenem asi do půlky stehna,když ležím,tak to nepálí,ale jak vstanu a zastavím se,tak to začne pálit a stehno mi zrůžoví,pak zfialoví a já musím chodit. Už mi udělali snad všechna vyšetření,ale nic nezjistili. Je to hrůza,ted sedím u PC a cítím,jak to zase pálí,zkuste mi prosím poradit,čím by to mohlo být
anonym  |  návštěvník  |  Zlínský kraj
  • 2 odpovědí
chvála!byla jsem před 3léty na operaci mozku.od té doby pozoruji pálení stehen a cítím to i na celých nohách.občas si to potírám vodou z různých poutních míst.co je toho příčinou?díky za odpověd´-anka.
kiki  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,už 4 dny mě pálí obě stehna,bolest jde od boků až po kolena..je to intenzivní bolest krerá trvá několik desítek minut..potom odezní a opět se vrátí...už v budoucnu se mi to stalo,ale většinou mě bolela jedna noha,nyní obě najednou..co by prosím mohlo být příčinou? děkuji
anonym  |  návštěvník  |  Zlínský kraj
  • 2 odpovědí
Dobrý den!Mě pálívají trochu stehna i lítka.Myslím si,že to mám po operaci mozku,která byla před 3 léty.Co-by na to bylo dobré dát?děkuji za odpověd´.Se srdečným pozdravem Anka kopecká.29.1.2013.