Motání hlavy a brnění končetin
Dobrý den,měla bych dotaz.Někdy v půlce července jsem byla darovat krevní plazmu a poté jsem omdlela.Od té doby mám příznaky:pocit zalehlých uší,motání hlavy,pocit na zvracení,zvracení,bolest v týlu,pocit sevřeného hrdla,zdřevěnění a brnění horních a dolních končetin,občasná bolest nad hýždemi,které vedou až k křečím ve stehnech,přijde mi jako kdybych se kolíbala ze strany na stranu,pocity jako kdyby mě někdo tlačil páteř od hlavy k zemi.byla jsem u neurolozky a ta mě poslala na rehabilitaci.Tam mi paní doktorka našla nějaké blokace páteře a žeber.Byla jsem na rehabilitaci 2x a poté mi bylo ještě hůře,nemohla jsem se ani zvednout z postele,jak se mi točila hlava a bylo mi na zvracení.Byla jsem na CT mozku a to je prý v pořádku,akorát mám prý vychýlenou nosní přepážku,ale to nevadí.Krev mi brali na vstupní prohlídce do práce a nic nenašli.Nevíte co jiného by to mohlo být nebo je to opravdu blokací té páteře?Už to trvá příliš dlouho a nemůžu normálně fungovat :( Za jakoukoli radu budu velice vděčná :)