Bolesti uzlin v tříslech

Bolesti uzlin v tříslech

AndyS  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
Dobrý den posím vás mužete mi poradit?Před 2 lety jsem podstoupila zákrok vyřezání lymfatické uzliny na třísle.Dnes se mi uzliny vytvořily znovu mám je po obou stranách a začínají se mi zvětšovat.Docela mě to bolí hlavně na pohmat nebo když si sednu a spodním prádlem zavadím.Mužete mi prosím poradit co dělat a jakého doktora bych měla navštívit?moc děkuji
MUDr. Jaroslava Marková  |  Basic member  |  Vnitřní lékařství  |  Praha
  • 168 odpovědí
  • 8 Likes
Dobrý den, nevím, o jakou diagnózu šlo při dřívějším zákroku, ale doporučuji navštívit nejprve praktického lékaře, který situaci posoudí. Bolestivé zduření uzlin se vyskytuje nejčastěji při zánětu v drenované oblasti.
Iris  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, na patě se mi udělaly svědivé pupínky, které zpočátku nevypadaly nijak vážně, ale postupem času to začalo ukrutně svědět a po propíchnutí začly mokvat a dnes mě bolí celý kotník a skoro na něj nemůžu došlápnout. Nicméně před 2 dny se mi zvětšila lymfatická uzlina v třísle (cca 2.5cm) na stejné noze na jaké mám infekci, zánět či plíseň na patě a tak mě zajímá jestli to spolu souvisí nebo jestli je to začátek něčeho jiného. U kožního jsem byla a ten mi předepsal mastičku (myfungar) po které se mokvání zhoršilo. byla jsem i na pohotovosti ( víkend a dnes svátek) a tam mě vyšetřily se závěrem, že mám Lymfadenopatii levého třísla.chtěla bych tedy vědět co dělat dál? děkuji I.
MUDr. Anna Kinkorová  |  Basic member  |  Dermatovenerologie  |  Praha
  • 74 odpovědí
  • 5 Likes
Zduření uzlin v třísle bude patrně souviset s onemocněněním na patě.Může se jednat o bakteriální infekci nebo smíšenou infekci nebo také na patě může být poněekud ne příliš typické ložisko pásového oparu. Navštivte kožního lékaře.!!!
anonym  |  návštěvník  |  Zlínský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý večer chtěla bych se zeptat,partner trpí bolestmi tříselných uzlin už několik let,prošel různýma vyšetřením a nakonec mu řekli že se s tím musí naučit žít.Trpí takovými bolestmi že mu to jde i do zadnice a kolena.Byli bychom rádi jestli by jste nám nemohli poradit kde s tím jít na vyšetření nebo jak se k tomu postavit.Děkuji za jakoukoliv radu která nám pomůže.
Barunka  |  návštěvník
  • 1 odpovědí
Dobrý den, mému příteli se udělali uzliny na tříslech, neví čím to může být způsobeno, má bolesti, někdy nemůže ani chodit nebo sedět. Mohli by jste prosím poradit čím to může být způsobeno a jak dále pokračovat ? Děkuji :)