Dobrý den,je mi 15 let,menstruaci mám pravidelnou a beru antikoncepci,od června.Tentokrát jsem však zapomněla vynechat 7midenní pausu a tudíž jsem ani neměla menstruaci..(jeden měsíc).je však divné,že i přesto,že jsem nevysadila jsem menses dostala..Problém je,že trvá už 11ctý den.Co mám dělat?
Dlouhé trvání menstruace
(Diskuze k tématu Poruchy menstruačního cyklu)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den, antikoncepci lze užívat i bez týdenní pauzy např. 3 -6 měsíců v kuse, následně pauzu udělat a odmenstruovat. Takový postup je možný pouze u monofázické antikoncepce, tedy u antikoncepce kde se nemění hladina hormonů. Nevím jakou antikoncepci užíváte, což je podstatná informace. Pokud krvácíte 11 dní, tak se již obraťte na svého gynekologa.
S pozdravem MUDr. Tomáš Vrána
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je to možné mit menstruaci od 21.8.2011 a stále trvá,mužete mi poradit.Děkuji za rychlou odpověd.Olejníková.
Vážená paní, tak dlouhé krvácení může být známkou patologického procesu v děloze. Je nezbytné, zajít k odborníkovi a sjednat provedení vyšetření dělohy (ultrazvuk, hysteroskopie). Přeji pěkný den
Doc. MUDr. Aleš Sobek CSc.
www.fertimed.cz
Dobrý den,
tak že Vy krvácíte od 21/8/201 ?? jedině Vám můžu poradit ihned navštivte lékaře.
S pozdravem,
MUDr Ilíš
návštěvník
Počet příspěvků: 1
ano ale mam to krvaceni a spineni nakou dobu spinim a pak zase krvacim,nemela jsem menstruaci skoro mesic cely kveten sem to nedostala sla jsem k lekari ten mi 6.6.2011pichnul injekci a mela jsem to jen 7dni a pak naky mesic klid az pak to zacalo ten 8 mesic.no abyla jsem u neho a rekl ze se to spravi.no a to vydim ten vysledek,jak se to spravilo.takze asi zmenim doktora.Jinak vam dekuji za odpoved. a doufam ze to nebude nic vazneho.Olejníková.
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?