Dobrý den,
nevím, jestli svůj problém řeším brzy, nebo pozdě. Mám opožděnou menstruaci - 11.září jsem měla začít menstruovat, ale zatím nic. 6.září jsem měla pohlavní styk - antikoncepci momentálně neužívám (jsem bez stálého partnera), použili jsme ale kondom a vše bylo bez problémů. Menstruaci jsem někdy mívala nepravidelnou (hlavně po vysazení antikoncepce), takže za normálních okolností bych si počkala a neřešila to. Teď ale nevím, zda nemám řešit, jestli nejsem těhotná. Navíc jsem dneska začala užívat mast, která obsahuje kortikoidy a mimo jiné jsem se dočetla, že může způsobovat nepravidelnou menstruaci. Takže teď nebudu vědět, zde nemenstruuji kvůli masti, nebo nečemu jinému.
Děkuji předem za jakoukoli reakci.
Opožděná menstruace
(Diskuze k tématu Poruchy menstruačního cyklu)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 664
Dobrý den, pokud máte pochybnposti ohledně možného těhotenství, kupte si v lékárně nebo drogerii těhotenský test, stojí do 100kč. Je také možné, že se opravdu jedná o účinek masti, kterou užíváte, pokud je nepravidelná menstruace uváděna v jejím příbalovém letáku jako vedlejší účinek.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den chtěla jsem se zeptat poslední menstruace byla 28.10.2010.dělala jsem si dva těhotenské testy a ty byly negativní.Ještě do dnešního dne jsem menstruaci nedostala mohla bych být těhotná?Je mi 42.let a mám 2 letou dceruPo porodu mívám silnou menstruaci a možná i nepravidelný cyklus můžete mi poradit? Děkuji za odpověd
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den, chtěla bych poradit mám střídavý menstruační cyklus vždy jsem ho mývala přesně po 30 dnech a každý měsíc 28.Pravidelnou menstruaci mám už 3 roky. Až poslední 3 měsíce mám jednou po 30 dnech pak 40 dnech a po 35 dnech a zajímal by mě důvod. Pohlavní styk jsem ještě neměla. Letos v červnu jsem dostala infekci a zánět ledvin a od té doby jezdím na pravidelné odběry krve. Zajímalo by mě jestli to s tím nesouvisí nebo jestli jsem nemocná. Děkuji
Dobrý den,
na tuto otázku nelze odpovědět nebot nevím ani kolik Vám je let ani kolik vážite atd dop. navštívít gynekologa.
S pozdravem ,MUDr Ilič
návštěvník
Dobrý den,
poslední menstruace se dostavila 5. prosince 2010. 16. prosince jsem měla s přítelem pohlavní styk, při kterém došlo k nehodě a po 8 hodinách jsem užila tabletku Escapelle. Za čtyři dny jsem začala krvácet (nejspíš důsledek požití tabletky Escapelle). Dodnes jsem však nedostala menstruaci. Už jsem si udělala 6 těhotenských testů, naposledy dnes ráno, všechny byly negativní (test Intimed). Již dva týdny mne bolí v podbříšku, jako bych měla dostat menstruaci a stále nic. Také jsem měla týden hustý výtok, který jsem přeléčila čípky Clotrimazol. Lékařka mi sdělila, že pokud se menstruace nedostaví ani tento týden, mám jít 17. ledna na krevní test, zda nejsem těhotná.
Je možné, že tabletka Escapelle nějak rozhodí menstruační cyklus? Bojím se, že těhotenský test ukazuje výsledek špatně a čekat do 17. ledna je pro mě ještě celkem dlouhá doba a už moc nedoufám v to, že menstruaci dostanu. Vždy jsem jí měla pravidelně.
Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem,
Erika K.
návštěvník
dobrý den.. 08.03. jsem měla dostat krámy a nedostala,tak jsme se s klukem rozhodli že se spolu 07.03. POPRVÉ vyspíme (s kondomem samozdřejmě) no a měsíčky pořád nikde tak máme strach aby jsme nebyli 3..poraďte..děkuji moc
návštěvník
Dobrý den již 17 dní mám zpoždění menstruace u lékaře jsem byla a ten mi řekl že je málo pravděpodobné abych byla těhotná .Dělala jsem si již 9 těh testů já vím že je to zbytečné takle po sobě ale i tak a všechny jsou negativní . S přítelem spíme jen z kondomem a zítra jdu na krevní testy .Ale zajmal by mne váš názor mohla bych být těhotná ?.
návštěvník
Dobrý den , Chtěla bych se zeptat , Měla jsem přibližně před 14 dni nechráněný sex .Antikoncepci už užívám,, menstruaci jsem dostala 28.května a pak hned 12.června ,,jak je možné že jsem menstruaci dostala už takhle předem od 28.května ?mám počítat že další menstruaci dostanu až od toho 12.června za měsíc ? .. Děkuji předem za odpoved
návštěvník
Dobrý den,
je mi 18 let a měla jsem dostat menstruaci 21.7. 2011, ale ještě se nedostavila. Vždycky to mívám pravidelně, nebo o několik dní dřív, ale nikdy ne později. Můžu se zeptat, co mám dělat? Po jaké době bych měla dojít k lékaři? Pohlavní styk jsem ještě žádný neměla.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
když nemáte potiže stačí do 2 týdnů,
S pozdravem,
MUDr Ilič
návštěvník
Dobrý den, mam docela velká problem už 20 dní sem to nedostala a přesně před měsícem souložila ale je tu jetse večí problem j emi teprve 13 a nevim jak to mam rict mam ze uz od 12 mam sexualni zivot porad te mmi mam snaci potratit sama?
návštěvník
nnno tak to ses v maleru a jak sis vubec mohla dovolit mit sex v 12 ja s soulozila az v 17 a stacilo to ja bejt tebou si neco udelam nebo to za tgebe udela mama
návštěvník
Počet příspěvků: 25
Dobrý den. Na opoždenou menstruacií jsou vhodné čaje TČM. Na stránce www.sanceprozdravi.cz ti poradí. S pozdravem Anna
návštěvník
no holka tak to ti nezavidim,ja mela sexualni zivot az v 16letech,proboha rekni to mamce a neboj se,ale ver,ze budete mit hodne veliky problemy a ne ty ale hlavne tvy rodice
návštěvník
Dobrý den
chtěla jsem se zeptat. Mám opožděnou menstruaci - 28.3 jsem měla začít menstruovat, ale zatím nic.Jsem v neustálem stresu a 17.3 jsem měla posledni pohlavní styk - momentalně neberu antikoncepci, ale pouzili jsme kondom a vše bylo v pohodě. Menstruaci sem měla pravidelně.Čím to muže byt??
návštěvník
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat ve čtvrtek jsem měla nechráněný pohlavní styk. Menstruaci jsem měla dostat v sobotu. Zatím ji nemám.Břicho mě bolí jako kdyby jsem ji měla. Může to být příznak těhotenství?Menstruaci mám pravidelnou. 3 dny mám zpoždění. Děkuji za odpověď.
návštěvník
donrý den :) aby ste vedělamám to same akorád že spoždění 5ti dnů...oba testy vyšli negativně,mimino nechci,nemám na to věk...a bojím se..taky potřebuji pomoct :(
návštěvník
Počet příspěvků: 25
Ahoj, mně poradili na stránce www.sanceprozdravi.cz, věnují se gynokologickým problémem , já jsem měla nepravidelnou menstruaci , bolestivou ...a mně pomohli. Zkus to vyzkoušet, snad ti pomohou.
návštěvník
Dobry den, tyden predtim nez jsem mela dostat menstruaci, jsem mela hnedy vytok, trval asi tyden a den ode dne byl slabsi a slabsi az uplne zmizel. Tedka uz mam menses opozdeny o ctyri dny, ale test byl negativni,uz se snazime o mimino dlouho, tak zacinam panikarit. Myslite ze muzu byt tehotna I pres negativni test? Mozna je moc brzo. Parkrat mi rano bylo spatne a normalni pms ktery vzdycky mivam, ted nemam. Byla jsem u lekare, ale tady v uk se moc nestaraji, bylo mi receno ze mam pockat. Co myslite? Diky za odpoved.
návštěvník
Dobrý den chtěla bych se zeptat na jednu věc naposledy jsem měla menstuac 25.3 2012 a měla jsem další menstruaci mýt opět 22.4.2012.Ale nedostala jsem jí a byla jsem objednaná ke svému gynekologovi u , kterého jsem byla 25.4 2012.Byla jsem v pořádku a měla jsem začít krvácet ale zatím nic a už mám zpoždění 17 dní. A pokud se nemýlím měla jsem pohlavní styk v únoru, ale pokud bych byla těhotná tak můj lékař by už to zjistil při mé poslední náštěvě zjistil. Tak bych se chtěla poradit . Děkuji za jakoukoliv radu
Udělejte si kontrolní těhotenský test a pokud bude negativní navštivte znovu svého gynekologa. Pokud bude pozitivní , udělejte totéž.
Dr Texl
návštěvník
Dobrý den, mám opožděnou menstruaci, měla jsem ji dostat 20.4. a zatím nic. Testy jsou též negativní. Od lékaře jsem dostala injekci na přivolání menstruace,ale zatím nic.. a chtěla jsem se zeptat, zda jde v tomto období zpoždění otěhotnět? A jestli je to dobré v této fázi otěhotnět, jestli to nemá nějaký špatný vliv pak na to eventuální miminko? Děkuji
návštěvník
Dobry den mam opozdenou menstruaci 5.5 jsem mela zacit menstruovat a zatim nic. Ted posledni měsíc jsem byla hodně ve stresu, a s pritelem jsem mela pohlavni styk ale chraneny... Momentálně neberu antikoncepci. Čím to může být??
návštěvník
Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat jestli je normální spoždění 6 dnů, vždycky jsem to měla pravidelně bez spoždění. Ale dva dny předtím než jsem to měla dostat jsme se mazlili s přítelem. Bojím se, že mu mohlo něco zustat na prstech když jse mmu davala kapesníky od spermatu. Prsty si otřel do čisteho kapesniku potom a tak za 5 minut mě začal draždit na kliptorisu. Jsem stále panna. Pravděpodobnost otěhotnet je asi mala že? Spíše to asi bude stresem, protože jsem spoždění neměla zatím. Děkuji
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?