Bolest chodidla pod prsty

Bolest chodidla pod prsty

Dana58  |  návštěvník  |  Pardubický kraj
Dobrý den,prosím o radu - bolí mě chodidlo pod 2. a 3. prstem pravé nohy. Po RTG na doporučení lékaře jsem si koupila vložky pro příčně plochou nohu, ale bolest přetrvává a i při běžné chůzi se snažím noze odlehčit kulháním. Chodím hrát volejbal a badminton, hodně chodím a tak je to pro mě hodně nepříjemné. Dá se s tím něco dělat nebo se musím smířit s tím, že lepší to už nebude ?
GERI, spol. s r.o. rehabilitace a rekondice  |  Basic member  |  Praha
  • 169 odpovědí
Dobrý den,
je důležité, aby vložky do bot byly vyrobené individuálně na míru. Nevím, jaké vložky do bot máte, ale pro Váš problém určitě nebudou dostačující vložky, které se běžně prodávají. Ortoped by Vám měl napsat poukaz, na základě kterého Vám udělají vložky na míru.
Je potřeba vložky do bot nosit ve všech botách - do letních bot by Vám udělali "srdíčka" nebo podobnou podporu (která substituuje vložku do bot). Nevím, jaký jste měla na rtg nález, ale předpokládám, že únavovou zlomeninu Vám tam nenašli./?
Možná by bylo dobré dojít někam na fyzioterapii, aby se zhodnotili Váš problém.

Klidně se na nás s dalšími dotazy můžete ještě obrátit.

S pozdravem
Mgr. Lenka Hellebrandová
mirka  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den Dano,mám stejný problém jako Vy,a tak se Vás chci zeptat,jestli Vám "něco" nebo někdo pomohl od potíží...Můžete mě napsat i na můj mejl...Mirka123@seznam.cz
Josef  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,
mám stejné potíže jako Vy. Trápí mne to již rok. Pomohlo Vám něco, našla jste u někoho pomoc? Pokud ano, můžete mi prosím poradit a předat zkušenost. Předem moc děkuji.
Josef ( johla3@seznam.cz )
luk  |  návštěvník  |  Praha
  • 1 odpovědí
dobry den mame spolecny problem udajne se jedna o mortonovu metatarsalgii ja podstoupil i emg coz jsem dodnes nepochopil ze tak bolestive vysetreni delaji a jeste vam reknou ze tyto vysledky jsou nepresne drzte se me uz boli asi rok trosku mi pomohl laizer mejte se fajn