Noční bolesti nohou

Noční bolesti nohou

Šárka  |  návštěvník  |  Pardubický kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaká může být příčina bolesti nohou, které mám již když se probudím a v noci mě i budí.Občas mám pocit, jako když mám lýtka namazané větrovou mastí. Jindy mě zase bolí jako po křeči.Mám pocity, jako když denně běhám maraton.Jelikož jsem kuřák, sázela jsem na ucpávání cév, ale toto vyšetření bylo v pořádku. Netrpím na studemé nohy, spíše se mi potí. Bolesti jsou převážně od kolen dolů.Děkuji za radu.
Avienclinic  |  Basic member  |  Praha
  • 7 odpovědí
Dobrý den,
Vaše potíže DK mohou souviset s cévním zásobením končetin nebo špatným lymfatickým systémem. Doporučovali bychom sérii lymfodrenáží DK nebo celého těla, které by měly pomoci od Vašich potíží. Lymfodrenáže přispívají k lepšímu prokrvení končetin, odvodňují, zbavují těžkosti a napětí a přispívají k celkové relaxaci a zrychlení metabolismu. Navozují pocit lehkosti a energie.
Tým Avienclinic
Šárka  |  návštěvník  |  Pardubický kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,
děkuji za radu, zkusím cokoliv.
Jitule  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 1 odpovědí
dobrý den , můj syn ( 24 let ) má velké bolesti nohou + pocit slabosti v nich někdy je slabost i v rukách. Má pozitivní EBV a CIK . Bolesti jsou kloubú i svalů a někdy má i pocit strnutí svalů v oblasti přední strany krku.Nevím zda jsem vše pojmenovala dobře. Děkuji za odpověď. Jitka Prchalová
FYZIOklinika s.r.o.  |  Basic member  |  Praha
  • 297 odpovědí
  • 12 Likes
Dobrý den, Váš syn by se měl podrobit podrobnému vyšetření na neurologii včetně lab. vyš mozkomíšního moku.

Mgr. Iva Bílková
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX