Dobry den je mi 31 let mam 16měsični ditě,od rana mam ostre bolesti v rameni jdeto až k lopatce a boli mě břicho jakoby na bočnich stranachco mam dělat černanská
Bolest ramene
(Diskuze k tématu Rameno - CKP)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 664
Dobrý den, navštivte praktického lékaře, nemusí jít o bolest ortopedického původu, bolesti vyzařující do ramene či lopatek se objevují též při žlučníkové nebo ledvinové kolice či onemocněních slinivky. Je třeba vyšetřit břicho.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den,
již několi dní mě ve vnitř ramane tíží nepříjemná bolest. Pokud vzpažím, upažím, předpažím, nic necítím. Zkrátka při jakýmkoliv pohybu bolest necítím, ani na dotyk. Většinou když jsem v klidu, tak mi do ramene jakoby vystřeluje bolest a prochází to až ke krku. (Pracuji ve slévárně a denně tahám těžké věci). Je tedy možné, že by se mi v rameni mohlo něco poškodit... Prášky proti bolesti moc nezabírají. Bylo by dobré, třeba na rameno cvičit, nebo nahřívat? Prosím o radu, už jsem zoufalý. Předem Vám moc děkuji. J. Fenyk
návštěvník
Jsem po pracovním úrazu.prošla jsem rehabilitací ultrazvukem a magnetem, magnet se nedal vydržet bolesti se zhoršili, ultrazvuk bez odezvy. rentgeny bez nálezu.nyní dochází do ordinace k revmatologovi dvakrát obstřik ACR 20 mg depoemdrolu bolest se pořád vrací.OA zpráva zní:susp postižení akromioklav.skloubení s nestabilitou a drobná supdeltoidní burhitdias. v přípdě přetrvávání obtíží - MRI za měsíc, zatím klid.Ruku mám nešikovnou největší bolesti mám v noci skoro nespím.
Dobrý den, doporučuji Vám léčbu ramene rázovou vlnou. Je velice efektivní a výsledky pocítíte již po prvních aplikacích. Podrobné informace k rázové vlně najdete na našich stránkách.
Přeji brzké uzdravení, Mgr. Iva Bílková
www.fyzioklinika.cz
Doporučoval bych návštěvu rehabilitace, která není jen o elektroléčbě, ale kde Vám vyšetří a bude se s Vámi manuálně pracovat (MT, LTV).
návštěvník
Dobrý den, je mi 35 let, už několik let mám bolesti ramena.RTG nález je v pořádku, několikrát jsem absolvovala obstřik, ale bolest se vrátila už po 14 dnech. Po jakémkoli cvičení i třeba mytí podlahy se bolest prudce zhoršuje a vychází až z místa mezi páteří a lopatkou, po námaze dlouhodobě přetrvává i v klidu. Což znamená, že pokud si chci jednou týdně jít zacvičit tak z bolesti nevyjdu. Posléze mi v rameni více či méně křupe a přeskakuje, ale hybnost není omezena. Žádného úrazu si nejsem vědoma. Navštívila jsem již několik lékařů, každý z nich měl úplně jiný názor, ale pomoc veškerá žádná. Kam se obrátit? Děkuji za pomoc
Dobrý den, z praxe se mi velice osvědčila terapie rázovou vlnou a to i u dlouhodobých bolestí.
S pozdravem Mgr. Iva Bílková
www.fyzioklinika.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den , od ledna letošního roku mě bolí levé rameno , začalo z ničeho nic v noci a bolí do dnešní doby , lékař mě tři krát provedl opichy depometrolem což mě vůbec nepomohlo , jen na chvíli bolest ustála poté se objevila znovu , nyní jsem po rehabilitacích ultrazvukem a elektroléčbou , úlevu však nepociťuji , bolest je neustále přítomná hlavně v noci , kdy hledám vhodnou polohu abych vůbec mohla spát ,ještě podotýkám že je mě 35 let a vážím 45 kg. Prosím o radu , co mám v tomto směru ještě podniknout . Děkuji .
Zdravím,
nutno zjistit co se vlastně léčí. Tedy stanovit přesně diagnózu, klinicky, RTG, ultrazvuk, magnetická rezonance. Po přesně stanovené dg. jistě bude léčba účinnější.
prim. Moster, Revmacentrum
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?