Bolest ramene

(Diskuze k tématu Rameno - CKP)

Bolest ramene

Dobry den je mi 31 let mam 16měsični ditě,od rana mam ostre bolesti v rameni jdeto až k lopatce a boli mě břicho jakoby na bočnich stranachco mam dělat černanská

19.10.2010 14:25

Probíhá odesílání formuláře

RE: Bolest ramene

Dobrý den, navštivte praktického lékaře, nemusí jít o bolest ortopedického původu, bolesti vyzařující do ramene či lopatek se objevují též při žlučníkové nebo ledvinové kolice či onemocněních slinivky. Je třeba vyšetřit břicho.

19.10.2010 16:59

Kvalitní  (3)    Nekvalitní  (5)

Dobrý den,

již několi dní mě ve vnitř ramane tíží nepříjemná bolest. Pokud vzpažím, upažím, předpažím, nic necítím. Zkrátka při jakýmkoliv pohybu bolest necítím, ani na dotyk. Většinou když jsem v klidu, tak mi do ramene jakoby vystřeluje bolest a prochází to až ke krku. (Pracuji ve slévárně a denně tahám těžké věci). Je tedy možné, že by se mi v rameni mohlo něco poškodit... Prášky proti bolesti moc nezabírají. Bylo by dobré, třeba na rameno cvičit, nebo nahřívat? Prosím o radu, už jsem zoufalý. Předem Vám moc děkuji. J. Fenyk

12.2.2012 10:13

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Jsem po pracovním úrazu.prošla jsem rehabilitací ultrazvukem a magnetem, magnet se nedal vydržet bolesti se zhoršili, ultrazvuk bez odezvy. rentgeny bez nálezu.nyní dochází do ordinace k revmatologovi dvakrát obstřik ACR 20 mg depoemdrolu bolest se pořád vrací.OA zpráva zní:susp postižení akromioklav.skloubení s nestabilitou a drobná supdeltoidní burhitdias. v přípdě přetrvávání obtíží - MRI za měsíc, zatím klid.Ruku mám nešikovnou největší bolesti mám v noci skoro nespím.

23.2.2012 13:45

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, doporučuji Vám léčbu ramene rázovou vlnou. Je velice efektivní a výsledky pocítíte již po prvních aplikacích. Podrobné informace k rázové vlně najdete na našich stránkách.

Přeji brzké uzdravení, Mgr. Iva Bílková
www.fyzioklinika.cz

23.2.2012 14:08

Doporučoval bych návštěvu rehabilitace, která není jen o elektroléčbě, ale kde Vám vyšetří a bude se s Vámi manuálně pracovat (MT, LTV).

23.2.2012 23:07

Dobrý den, je mi 35 let, už několik let mám bolesti ramena.RTG nález je v pořádku, několikrát jsem absolvovala obstřik, ale bolest se vrátila už po 14 dnech. Po jakémkoli cvičení i třeba mytí podlahy se bolest prudce zhoršuje a vychází až z místa mezi páteří a lopatkou, po námaze dlouhodobě přetrvává i v klidu. Což znamená, že pokud si chci jednou týdně jít zacvičit tak z bolesti nevyjdu. Posléze mi v rameni více či méně křupe a přeskakuje, ale hybnost není omezena. Žádného úrazu si nejsem vědoma. Navštívila jsem již několik lékařů, každý z nich měl úplně jiný názor, ale pomoc veškerá žádná. Kam se obrátit? Děkuji za pomoc

9.3.2012 13:19

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, z praxe se mi velice osvědčila terapie rázovou vlnou a to i u dlouhodobých bolestí.

S pozdravem Mgr. Iva Bílková
www.fyzioklinika.cz

11.3.2012 15:22

Dobrý den , od ledna letošního roku mě bolí levé rameno , začalo z ničeho nic v noci a bolí do dnešní doby , lékař mě tři krát provedl opichy depometrolem což mě vůbec nepomohlo , jen na chvíli bolest ustála poté se objevila znovu , nyní jsem po rehabilitacích ultrazvukem a elektroléčbou , úlevu však nepociťuji , bolest je neustále přítomná hlavně v noci , kdy hledám vhodnou polohu abych vůbec mohla spát ,ještě podotýkám že je mě 35 let a vážím 45 kg. Prosím o radu , co mám v tomto směru ještě podniknout . Děkuji .

29.3.2012 15:45

Zdravím,
nutno zjistit co se vlastně léčí. Tedy stanovit přesně diagnózu, klinicky, RTG, ultrazvuk, magnetická rezonance. Po přesně stanovené dg. jistě bude léčba účinnější.
prim. Moster, Revmacentrum

29.3.2012 16:06

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (1)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?