Dobrý den, pře 5 dny jsem byla na trhání osmičky dole..1 den po zákroku se mi objevil nepříjemný zápach z úst. Má to nějakou souvislost se zákrokem?? Děkuji
Zápach z úst po vytržení osmičky
(Diskuze k tématu Stomatochirurgie)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Basic member |
Olomouc
Počet příspěvků: 19
Dobrý den, může to souviset se zákrokem. Vyplachujte si ústní vodou , kde je obsah dezinfekčních látek vyšší.(Listerine).
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobry den,prosim vas chci se zeptat je to uz dlouho co chodim jedne zubarce a proste mam rozvrtane zuby,sebrala mi skoro vse hodne lidi od ni uteklo,jsem prosim vas z porican a hledam nekoho kdo by dokazal nejak bezbolestne vytahnout osmicky,ja nevim ani kam a hlavne se uz bojim protoze je to boles zubarka kterou jsme meli tak ta jede nekdy bez injekci,muzete mi prosim napsat nejake zubare treba i z prahy mi to mame kousek,nejake zubare ktere pomuzou a ne rozvrtat pusu.prosim o pomoc specha
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz.
Dostavte se prosim, na vstupní konzultaci a vyhotoveni rtg snimku. Vše Vám podrobně vysvětlíme a samozřejmě následný zákrok bude proveden pod znecitlivěním. Obavy nechte doma.
S pozdravem MUDr.Aleš Váňa
www.avdental.cz
Vážený pane,
na klinice GHC Praha pracuje stomatochirurg, který Vám může zuby moudrosti (osmičky) vytrhnout buď v lokální anestezii nebo
analgosedaci. Nejprve se objednejte na tel. 222 211 206 /8/ na vstupní vyšetření, kde Vám stomatolog zhotoví rentgen a připraví vše potřebné k objednání na chirurgickou extrakci. Nejsme smluvní zařízení zdravotních pojišťoven, pacienti si hradí ošetření přímou platbou.
S pozdravem MUDr. Jana Ugrenovičová
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?