Náhrada všech zubů miniimplantáty

(Diskuze k tématu Zubní miniimplantáty)

Náhrada všech zubů miniimplantáty

Tři roky mám problém se zuby.Neustále některý bolí,vždy mi vytahují nervy než je jeden zub dobrý začne druhý a tak stále dokola a nikam to nevede tak jsem uvažovala všechny vytrhat a nahradit miniinplantáty.Prosim zda je to možné a kolik to stojí.Moc děkuji za odpověď už jsem z neustále bolesti zoufalá.

8.1.2007 22:38

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Náhrada všech zubů miniimplantáty / 8.1.2007 22:38

Dobry den. Pokud Vam mohu doporucit, zavolejte si primo lekari, ktery si Va spozve na konzultaci a sdeli ceny implantatu. Implantujeme komponenty vice firem a ceny se tedy lisi dle vyrobce. Tel. cislo na pana doktora Horaka je 602 649 011

9.1.2007 11:13

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Vážená paní, plnohodnotná náhrada zubů se provádí klasickými implantáty. Cena je jeden implantát včetně korunky se pohybuje od 15 000,-Kč. Extrakci zubů a jejich náhradu implantáty bych však velmi zvažoval. Vše závisí na klinickém stavu a výsledku RTG vyšetření. Dr.Krejzlík

9.1.2007 12:13

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, s extrakcí(vytržením) všech zubů bych rozhodně nespěchal. V první řadě je třeba zjistit příčinu Vašich potíží. To prostřednictvím internetu bohužel nelze. O každý zub je třeba bojovat. Nikde není totiž zaručeno, že po aplikaci implantátů budete zcela bez obtíží. Přeji pěkný den. MUDr. Martin Mikšovský, GHC Praha, tel. 222 211 206/8

9.1.2007 15:41

Kvalitní  (2)    Nekvalitní  (1)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?