Dobrý den
Jmenuji se Luděk,je mi 28 let,chtěl jsem se zeptat na problém ejakulace.Pokaždé když máme s partnerkou sex,erekci mám dobrou,vniknu do partnerky tak s penisu nejde žádné sperma.Zkoušeli jsme jiné polohy a nic.Existují na to nějaké léky,aby to sperma šlo ven,pokud ano poraďte mi jaké.Chtěli bychom mít děti,ale takhle to asi nepůjde. Děkuji předem za odpověď
Žádná ejakulace
(Diskuze k tématu Léčba poruch ejakulace)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
pokud jsem správně pochopil Váš dotaz, jedná se o to, že nemáte žádnou ejakulaci. Nepíšete však, zda dosáhnete při souloži orgasmu, při kterém by u muže mělo k ejakulaci docházet.
Dohodněte si, prosím, návštěvu u androloga nebo sexuologa, se kterým můžete dáné obtíže probrat a najít řešení.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Jmenuji se Martin a mám podobný problém.
Je mi 44 let, byl jsem ženatý,ale 4 roky jsme spolu
intimne nežili tak,ze jsem se ukajel sám.Momentálně mám přítelkyni,
ale nemohu dosáhnout vrcholu a ejakulace s tím spojenou:Pokud
si pomohu sám tak nemám větší problém,nevím co s tím. Potreboval bych
odbornou radu, děkuji.
Martine,
asi by stála za to odborná porada osobní, nejen na tomto fóru.
Může se samozřejmě jednat o problém v novém páru (někdy je vše dáno jen anatomickými poměry a nedostatečným drážděním penisu v pochvě), jistě nebude větší obtíž, pokud se při masturbaci vše povede.
Nevěšte hlavu - držím palce.
S pozdravem, Libor Zámečník
TH klinika Praha
návštěvník
Dobrý den.
Mám podobný problém. Je to již zhruba rok, kdy jsem naposled při pohlavním styku ejakuloval. Od té doby mě tíží problém dosáhnout ejakulace i po více než hodinovém souložení. Avšak při vlastní masturbaci není problém žáden. Chci podotknout a velmi zdůraznit, že je mi teprve 19 let a jako banalita mi to vůbec nepřipadá.
Děkuji za odborný názor na celou věc a příjemný den
S pozdravem, Marek
Předpokládám, že váš prolbém spočívá spíše v obtížném dosažení orgasmu, tedy pocitu vyvrcholení. Příčiny tohoto stavu mohou být různé. Vzhledem k tomu, že porucha není trvalá (objevuje se pouze při styku, nikoliv při masturbaci), není zřejmě příčinou onemocnění mužských ohlavních orgánů. Doporučuji obrátit se na sexuologa.
S pozdravem
Prof. MUDr. Marek Babjuk, CSc.
návštěvník
Dobrý den,
prosím o radu, co máme dělat s manželem. Při styku se manžel nedokáže udělat. Už se 3 roky snažíme o miminko a nevíme, co s tím dělat, stále nám to nejde.
Potřebujeme poradit, co koupit pro podporu ejakulace.
Myslím si, že má manžel málo hormonu.
Děkuji
návštěvník
Dobrý den,
Chtěla jsem se touto cestou optat a zároven požádat o radu...
mám již čtyři roky vztah a partnerem ... který má problémy s ejakulací v klasických polohách,které měl vždy jak sám tvrdí.. ejakulaci má jen tehdy když leží na ně a drží si mě u toho ještě ze spoda, at je to na bříšku nebo na zádech já to nazývám tak zvaně že se vytře poněvač u jiných poloh ejakulace nedosáhne.. ani při masturbaci klasické jen zas když leží na břiše a tře se o postel... ráda bych se optala čím to muže být poněvač tyto problémy měl i s předešlýma partnerkami. navštívili jsme i rologa a ten říkal že je vše v pořádku.. děkuji Kateřina
návštěvník
Dobrý den
Poslední dobou mám problém dosáhnout ejakulace, jak s parnerkou, tak i při domácím ukájení. Dříve mi to nedělalo sebemenší problém, ale poslední měsíc se mi nepodařilo vyvrcholit ani jednou a penis nevydržel ztopořený po celou dobu snažení. Vzhledem k tomu, že mi je 17 let, tak mi to nepřipadá normální a velice mě to trápí.
Komerční sdělení: Čeká vás urologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete podpořit nekomplikované hojení?