Dobry den chtěl bych se vas zeptat a hlavně poradit před 14 dny me ze dne na den oteklo koleno byla tam voda i teploty byli druhy den jsem šel k doktoru a oni my vodu vytahli .Za dva dny teploty neustupovali tak jsem jel na pohotovost do toho me propukla angina myslite,že to muže byt infekce?na sadili me antibiotika.Ted momentalně antibiotika dobiram a na koleno beru ortezu mam ho stale na teklé,ale boli meně . Jako prevenci beru wobenzym 3 * 4 draže .Poradite mi co stim jsem vrcholovi sportovec nikdy jsem nemel problem z koleny dekuji Norbert Švarc.
prim. MUDr. Jiří Selucký | Basic member | Оrtopedie | Přerov
355 odpovědí
6 Likes
Pro Nory . Výpotek v koleni může mít velmi různý původ. Mechanická příčina viz předchozí odpověď u jinak zdravých mladých je asi nejčastější. Existuje i varianta "parainfekční synovialitydy" teda česky zánět )výpotek) v koleni vyprovokovaný infekcí jinde po těle, v v podstatě kdekoliv.
Parainfekční zánět by měl po zlikvidování injekce v podstatě sám a časně odeznít, pokud se opakuje, zvlášť pokud je provokován zátěží, je spíš mechanická příčina pravděpodobnější.
355 odpovědí
6 Likes
pro Omega3 . může. teploty lehce nad 37 bývají spíš "od bolesti" při výpotku který tlačí, teploty 38 a víc seuvisejí dost často s íinfekcí
Dobry den moc děkuji za odpovědi jsem totiž vrcholovi sportovec konkretně triatlon momentalně mě uz otok polevuje a chtěl bych se zeptat jestli jse to muže vratit myslim ta infekce děkuji Norbert Švarc
355 odpovědí
6 Likes
Dají se léčit, někdy dost "špatně" . Po netu bez možného návodu, protože to , čemu lidi říkají ostruhy může být lecos, docela taky záleží na jakém místě přesně to je a léčba není na prostou radu. Vyjmenovat vám serii možností je asi také na nic. Holt, budete muset najít fyzicky doktora, kterému věříte .
Dobrý den již jistou dobu mě lupalo v koleni doktoři mi říkali že se to stává před měsícem sem na to spadl při tělocviku a bolelo to trochu víc začalo to i víc lupat ovšem to bylo zase v pořádku.Před 14 dny sem si udělal turu na kopec po které mě koleno nebolelo.Dva dny na to začalo bole nemohl sem chodit tak jsem se po 4 dnech vydal na ortopedii kde mě vytýhli 30ml vody asi dvě stříkačky.Nedodržel jsem slib a den potom sem chodil koleno mi asi zase natéká hřeje problémy s chozením a včera sem dostal horečku nevíte co by to mohlo být.