Noční bolesti ramen

Noční bolesti ramen

Dagmar  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
Dobrý den,chtěla bych se zeptat na bolest v obouch ramenech, která se dostavuje v noci a ráno nemohu rukami hýbat. Během dne se to zlepší. Nemám žádnou nedměrnou fyzickou zátěž a nyní už ani nesportuji. Je mi 35 let. Bolet bývá tak silná, že mě budí a nemohu spát. Ani při změně polohy se nic nezmění.
Děkuji za odpověď
MUDr. Dalibor Zeman  |  Basic member  |  Chirurgie  |  Říčany
  • 24 odpovědí
Dobrý den,
je samozřejmě potřeba vás vyšetřit. Vaše potíže mohou být i od krční páteře, můžete mít kalcifikaci v ramenou, počáteční artrozu nebo pouze problém s měkkými tkáněmi. Objednejte se na vyšetření, více informací na
www.klouby.com

MUDr. Dalibor Zeman
Danča  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 18 odpovědí
Pokud byste měla problém s měkkou tkání v oblasti ramen, je účinné to ošetřit Bowenovou technikou, tak dokáže dosáhnout na všechny zapojené svaly. Všeobecně se i prokrví kloub a snižuje se bolestivost. Pracuje se s celou horní polovinou těla, tedy, pokud by šly potíže od krku, je do toho také zahrnut.
Danča  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 18 odpovědí
Dobrý den. Svalové disbalance velmi dobře ošetřuje Bowenova technika (popis techniky a reference na www.bowen-brno.cz). Mám zkušenost s tím, že zvláště při bolestech ramene se potíže velmi upraví až odstraní. Podobný problematický pohyb se řeší i u tenistů (podání). Hledejte šikovného praktika Bowenovy techniky, ne každý to umí, ale technika na to nástroje má. Nejste-li daleko od Brna, mohu posloužit svými zkušenostmi. S pozdravem, Dana Švestková