Šedá barva mrtvých zubů

Šedá barva mrtvých zubů

estetickezuby  |  návštěvník
Dobry den,chcela by som sa spytat ake by bolo najhodnejsie riesenie,ak mam devitalizovany 4.a 5. zub v hornom zuboradi, zuby su endodonticky a fotokompozitom osetrene.Maju zial modro sedu farbu. Su vhodne pre mna keramicke fazety? Aspon na 4,ktory je viditelny v usmeve? Alebo radsej Ytrium -zirkonove korunky ? Eventuelne onlay ?Bielenie zvnutra?
Ake su vyhody a nevyhody jednotlivych postupov ?
Dakujem Vam.
evka  |  návštěvník  |  Praha
  • 2 odpovědí
Dobrý den,potřebovala bych poradit.Mám mrtvý zub přední horní dvojku.Co bude pro tento zub lepší varianta.Nyní ho mám zablombovaný fotokomp.,bohužek začíná žloutnout.Původně jsem chtěla jen fazetu -lékařka tvrdí že jsou to vyhozené peníze.Dále jsem se chtěla zeptat zda je rozdíl v materiálechkeramické fazety? Našla jsem tak veliký rozdíl v ceně že mě to zarazilo.Kolik prosím tedy stojí korunka a kolik fazeta ?děkuji za odpověď eva.

Související recenze a zkušenosti

VojtechK. 22.12.2020
Spokojený/á

Recenze nepíšu, zde musím. Naprostý frajer, který ví co dělá, má naproste senzační organizaci práci včetně sestry a veškerých nástrojů, dodržuje na minutu časy objednání a vybavení ordinace moderní, vše digitální. Úplně ... Více 

1 Like  
LoMYS 26.11.2020
Spokojený/á

Luxusní jak prostředí kliniky, tak přístup celého týmu. Smekám klobouk před panem doktorem a touto cestou bych mu chtěl vyjádřit velké díky!

Keramické fazety - Související videa

Doktor ve Vašem okolí