Jak jsem se zbavil nebakteriálního zánětu prostaty
Chtěl bych se zde podělit o svou zkušenost s nebakteriálním zánětem prostaty. Je mi 33 let a tímto stavem jsem vyloženě trpěl každý den (pánevní bolesti, diskomfort v pánvi, bolest celý den v pánevní oblasti atd). Na urologií jsem dostal ATB, které po dokončení problém nevyřešili - jednalo se o nebakteriální zánět prostaty.
Nevím jak kdo tento stav něčím ovlivňoval, ale uvedu zde svoji zkušenost toho co jsem používal a jak mi to pomohlo k tomu se citím znovu dobře po téměř 2 let utrpení !!
Tady je moje vlastí způsob toho jak jsem bojoval s nebakteriálním zánětem prostaty:
a) Používál jsem extrakt z žitného pylu (klinicky prokázano, že je vhodný na prostatu) Můžete si jej zakoupit v lékárně. V Evropě se to jmenuje Cernilton, tady v ČR se to jmenuje Polenal Forte. Užíval jsem 6 měsíců, tak jak je to v německé klinické studie.
b) Koloidní stříbro - 40 ml (10ppm) - ráno a večér. Pod jazyk sublingválně.Nechat rozpustit. 14 dní pak pauza a znovu opakovat max 2 měsíce. Do odeznění.
c) Kvercetin - tento extrakt má vhodné možnosti ovlivnění prostaty. Použivál jsem 3 měsíce.
d) Velmi přísná dieta - bez kávy, alkoholu, cukru. Nutno dodržovat 5 měsíců.
Mně se osvědčilo tento postup dodržovat a nakonec se i zcela zbavit bolestí a diskomfortu spojených s nebakteriálním zánětem prostaty.
Přeji Vám hodně štěstí a věřím, že jsem Vám timto pomohl.
Jan Skácel