Bulka v podpaží

Bulka v podpaží

Janicka18  |  návštěvník  |  Praha
Dobrý den, potřebovala bych poradit s bulkou v podpaží. Mám ji v pravém podpaží zhruba 3/4 roku. Byla jsem na ultrazvuku a bylo mi řečeno, že je to zvětšená uzlina. Je ale normální, že ji tam mám pořád? Jinak mi vcelku nic není, jen mám už asi 3 roky standardně zvýšenou teplotu - 37°C a jsem trochu unavená, ale to je tím, že mám moc práce :) Předem děkuji za radu. Hezký den, Jana
kačenka 123456  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, ráda bych se zeptala ,nevimzda-li jde o zvetseni uzlin ale v podpazí trosku nize sem si nahmatala zlazu je takova hrbolata na zacatku byla citlivejsi ale jak jsem si ji prestala vsimat neboli.prvni mi to prislo jako bulka ale spise hrudka ..taky mam v tom prsnu v hzk benigni lozisko ,prosim muze to mit nejakou souvislost s tim benignim loziskem?a jsem ve 14 tt mockrat dekuji za odpoved Sikorova
Hafie  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
  • 2 odpovědí
Dobrý den, chtěla jsem se informovat na uzliny, které se mně objevují vedle podpaží, nad prsama a klíční kostí. Objeví se a pomalu zase zmizí ( vedle podpaží mnohem déle ). Měla bych navštívit obvodního lékaře, nebo je to jen tím, že jsem velmi štíhlá ? Děkuji a přeji příjemný den. I.
MUDr. Ilič Zdravko  |  Basic member  |  Praha
  • 357 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den,

doporučují Vám vyšetření u lékaře jinak Vám nelze odpovědět

S pozdravem,

MUDr Ilič

Reakce na MUDr. Ilič Zdravko

Hafie  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
  • 2 odpovědí
Děkuji vám.
Příjemný zbytek dne, I.
anonym  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 1 odpovědí
Zdravím Vás a chtěla bych se zeptat ve čtvrtek mi byl odstraněn absces na dlani jenže potom mi začala rudnout ruka až k podpaží.Začala jsem ledovat a pomohla to,ale včera se mi v podpaží udělala malá boulička.Co to muže být?muže to být reakce uzlin na ten zánět.mám strach.děkuji za odpověd

Související zákroky