Pálení pochvy

(Diskuze k tématu Záněty v gynekologii)

Pálení pochvy

Dobrý den, již několik let trpím kvasinkami a různými jinými záněty. Momentálně žádný z těchto problémů nemám, ale již několik měsíců mám nepřetržitě vnější pálení a zarudnutí pochvy. Vždy když jdu k lékaři, tak všechny stěry dopadnou dobře, nejspíš mám problém s pH, ale myslím, že i má lékařka si už také neví rady. Naposledy mi napsala ophthalmo-hydrocortison, nejdříve to nějakou dobu pomáhalo, ale teď už ne. Když jsem však přestala mazat do druhého dne se mi pálení vrátilo. Předem děkuji za odpověď

23.3.2009 10:13

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Pálení pochvy / 23.3.2009 10:13

Dobrý den, na vyrovnání PH v pochvě a doléčení recidivujících infekcí je velmi dobrý VITA GYN C krém, který je volně prodejný v lékárně a mám s ním dobré zkušenosti. S pozdravem MUDr. Hrochová

30.3.2009 11:32

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Pálení pochvy / 23.3.2009 10:13

dobry den
prosim o radu mam po hlavnim stiku z pritelem strasne paleni pochvy a jeste k tomu me to reze skosela jsem vsechno mozne za kremi i viollet krem ale nic muze to byt spusobeno holcim strojkem ktery jsem si vypujcila od sveho pritele vym je to nehigienicke ale o higienu se velmi dobre pecuji prosim cim je to spusobeno to paleni i kdyz jdu na wc strasne to reze trva mi to asi uz 20 dni a stale me toboly

12.3.2010 12:04

RE: Pálení pochvy

Dobrý den.Už kolem tydne mě pálu pochva a mám hrozné nutkaní chodit na záchod , ale když tam doběhnu jen si "učurnu" nevíte někdo co to je?

21.11.2011 14:10

Pálení v pochvě po ejakulaci

Dobrý den,
mám takový problém, když se do mě přítel udělá cítím nepříjemné pálení někdy až bolest. Tento problém nemáme při každém styku, ale přes to bych chtěla slyšet Váš názor. Děkuji za odpověd.

3.1.2012 08:58

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?