Dobrý den, již několik let trpím kvasinkami a různými jinými záněty. Momentálně žádný z těchto problémů nemám, ale již několik měsíců mám nepřetržitě vnější pálení a zarudnutí pochvy. Vždy když jdu k lékaři, tak všechny stěry dopadnou dobře, nejspíš mám problém s pH, ale myslím, že i má lékařka si už také neví rady. Naposledy mi napsala ophthalmo-hydrocortison, nejdříve to nějakou dobu pomáhalo, ale teď už ne. Když jsem však přestala mazat do druhého dne se mi pálení vrátilo. Předem děkuji za odpověď
Pálení pochvy
(Diskuze k tématu Záněty v gynekologii)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Basic member |
Praha
Počet příspěvků: 159
Dobrý den, na vyrovnání PH v pochvě a doléčení recidivujících infekcí je velmi dobrý VITA GYN C krém, který je volně prodejný v lékárně a mám s ním dobré zkušenosti. S pozdravem MUDr. Hrochová
návštěvník
Počet příspěvků: 1
dobry den
prosim o radu mam po hlavnim stiku z pritelem strasne paleni pochvy a jeste k tomu me to reze skosela jsem vsechno mozne za kremi i viollet krem ale nic muze to byt spusobeno holcim strojkem ktery jsem si vypujcila od sveho pritele vym je to nehigienicke ale o higienu se velmi dobre pecuji prosim cim je to spusobeno to paleni i kdyz jdu na wc strasne to reze trva mi to asi uz 20 dni a stale me toboly
návštěvník
Dobrý den.Už kolem tydne mě pálu pochva a mám hrozné nutkaní chodit na záchod , ale když tam doběhnu jen si "učurnu" nevíte někdo co to je?
návštěvník
Dobrý den,
mám takový problém, když se do mě přítel udělá cítím nepříjemné pálení někdy až bolest. Tento problém nemáme při každém styku, ale přes to bych chtěla slyšet Váš názor. Děkuji za odpověd.
Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?