Růžový výtok z pochvy

(Diskuze k tématu Záněty v gynekologii)

Růžový výtok z pochvy

Druhý den mám růžový výtok(barva pastelová, podobná jahodovému pudingu),nevíte prosím čím může být způsoben? Žádné pálivé nebo svědivé potíže nemám. Jen mě občas pobolívá podbříšek a cítím zvláštní pocit, jako před menstruací. Může to být nějaká infekce? Nebo předmenstruační syndrom? Menses mám dostat asi za 5,6 dnů. A nebo nemůžu třeba těhotnět? Poslední pohlavní styk jsem měla asi před 8mi dny. Ten den, mi byl dělán i vaginálně ultrazvuk a podle něj jsem měla ještě ovulaci. Moc bych si přála být těhotná. S manželem se o to pokoušíme už třičtvrtě roku. Nyní, jak budu mít po menstruaci, mám jít na HSG a manžel před tím na spermiogram. Byla bych štastná, kdyby to vyšlo a na žádné vyšetření bysme už nemuseli. Myslíte, že bych si mohla už zkusit udělat těhotenský test? Moc děkuji za odpovědi.

7.4.2009 11:11

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Růžový výtok z pochvy / 7.4.2009 11:11

Dobrý den, Váš výtok může mít mnoho příčin - očekávání menses, nález na děložním čípku, stov po koitu a v neposlední řadě i těhotenství. Těhotenský test z moči je pozitivní po 10 - 14.dnech po oplodnění a z krve po od 7.dne těhotenství. Takže držím palce a s Pozdravem MUDr. Hrochová

14.4.2009 17:22

Kvalitní  (9)    Nekvalitní  (0)
Oranžový výtok

Dobry den ,chtela jsem se zeptat,mam takovy slabe oranzovy vytok nesvedivy ,nepachnouci,dostala jsem od pani doktorky leky na zavadeni i mast,da se rict ze nachvili jsem mela pokoj,ale opet se me to vratilo,zajimalo by me co to muze byt, je mi 40let a vzdy se to objevi takovych 14dnu pred menstruaci dekuji za odpoved

6.1.2011 22:22

Kvalitní  (46)    Nekvalitní  (0)
RE: Růžový výtok z pochvy

Dobrý večer mám růžový výtok...menstuaci mám dostat asi za 5 dní..bolesti žádné nemám..nic mi není brala jsem asi před dvěma lety depoproveru...ale jžpřed čtyřmi měsíci jsem konečně začala menstruovat myslíte že je to depoproverou?děkuji za odpověď katka...

7.2.2012 21:13

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
dcera 5 let

prosím dceři je 5 let,svědí jí buchta,výtok nemá,už nevím co jí dát,mazala jsem canestelem,ale nepomáchá,prosím o radu,má to vždy když si někde sedne venku na studeném,díky moc hš.

20.5.2012 03:00

RE: dcera 5 let

Dobrý den,
s dcerou určitě zajděte k dětskému gynekologovi, který ji řádně vyšetří a podle toho nasadí tu správnou léčbu.

23.5.2012 12:16

Komerční sdělení: Čeká vás gynekologický zákrok nebo operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?