Chronické bolesti hýždí
V říjnu 2009 jsem spadl na pravou část hýžďového svalu, od té doby namožený kříž. V prosinci se mi objevily bolesti v levém hýžďovém svalu. K neuroložce jsem se dostal až v lednu. Tam jsem dostal 5 párů injekcí po kterých došlo ke zhoršení Od 1.února jsem dostal 5 infuzí po kterých došlo zase k mírnému zhoršení a byl jsem schopen ujít maximálně 200 m . Na magnetické rezonanci, byl závěr: zůžené kanálky a výrustky v dolní části páteře a mírně pohnutá ploténka. Následovalo několik rehabilitací, při níchž jsem cvičil asi 5 měsíců. Absolvoval jsem ještě vyšetření na neurochyrurgiji v Praze, kde mi bylo řečeno, že operovat se to nedá. Po rehabilitaci do listopadu 2010 došlo k mírnému zlepšení a já ušel asi 400 m. Při cvičení na míči se mi objevila bolest v pravém hýždi, která reagovala na pohyb a zhoršovala se cvičením. V lednu 2011 jsem absolvoval 3 týdenní lázně v Jáchymově, po nich došlo k dalšímu zlepšení. Nastoupil jsem opět do práce jako mistr na nákladišti a denně dojížděl vozem do práce a chodil v prostoru nákladiště. Po 14 dnech v práci kdy jsem měl kašel a absolvoval 3 hodinovou služební cestu jako řidič autem, se můj stav rapidně zhoršil.Po 7 párech injekcí a velkých bolestech kdy jsem nemohl sedět se můj stav zlepšil a vydržím s nataženou levou nohou sedět asi 5 minut. Nyní jsem znovu na infuzích a zlepšení necítím. Chůze i stání mi dělá stejně problémy jako před rokem a přidalo se k tomu nemožnost sezení. Poradí mi někdo jak a u koho se léčit? Nemám možnost konzultace s jiným neurologem.