Dobrý den, je mi 60 let a začínají se mi vpředu hýbat některé zuby.Chtěla bych vědět co se s tím dá dělat, zda léčit, či jen vytrhat.Živým se ústy (učím cizí jazyky) a být bez zubů nějakou dobu je pro mě ztráta živnosti a klientů.Prosím sdělte mi kdy by to bylo možné se u vás nechat vyšetřit a kolik by konzultace ke stanovení zákroků stála.Horní řezák se mi vytahuje a vyklenuje dopředu, zub se trochu viklá a občas mi tam šlehne bolest, často po horkém. Bojím se že to může být zánět kosti či co.Sousední zuby hor. čelisti jsou ok. Děkuji.Zem.
Viklání předních zubů
(Diskuze k tématu Léčba paradentózy (paradentologie))
Jana Zemánková
18.10.2007 11:59
Probíhá odesílání formuláře
MUDr. Martin Kittler
Stomatologie
Liberec
Počet příspěvků: 172
| Basic member |
Liberec
Počet příspěvků: 172
Dobrý den, Děkuji za dotaz. Možná se jedná o problém parodontozy či zde může být postižení kanálků nebo kombinace obou. Vyšetření, včetně RTG snímků a návrhů léčby stojí 1200,-Kč. Pokud by jste měla zájem, můžete se objednat u sestřičky na tel. 485 106 291 či 606 656 193. ordinaci mám v Liberci. Předem děkuji.
18.10.2007 12:31
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
S.Hřebenová
návštěvník
návštěvník
Dobrý den, mám paradentozu a přední zuby se mi vyklají poměrně dost ale nebolí,dá se s tím ještě něco dělat? Navrhují mi zubní náhrady že jiná možnost není. Děkuji.
10.5.2008 07:18
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení? Soutěž