Odhalené krčky

(Diskuze k tématu Léčba paradentózy (paradentologie))

Odhalené krčky

Dobrý den, je mi 36 let a mám od boha krásné zuby, ale u spodních zubů kromě jedniček se mi odhalují krčky. Jde to velice rychle a bolestivě. Pečlivě se starám o chrup.Extra měký kartáček curaprox, Parodontax clasik(fluorodový mi dělal krupičku na dásních)mezizubní kartáčky a nitě a kombinuji léčbu lizátem Dentivac a potírání jednou týdně elmex gelem.Bohužel má lékařka mi stále jen doporučuje nové preparáty a utvrzuje že se více dělat nedá. Nechci přijít o zuby a nebo ošklivímí výplněmi zničit "úspěv". Je i jiná možnost? Děkuji

26.10.2009 13:47

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Odhalené krčky / 26.10.2009 13:47

Dobrý den,

odhalování krčků může být ve Vašem případě z různých přičin. Vzhledem k Vaší pečlivé dentální hygieně jak popisujete se může jednat o skrytý zánět dásní nebo problémy se sklovinou. Těžko lze ale posoudit tento stav na dálku,proto Vám doporučuji navštívit kvalitní dentální hygienistku a poradit se s ní i za cenu, že byste měla jet do jiného města než je Váš zubní lékař. Mít krásný úsměv přeci stojí za to! Přeji hodně štěstí.

26.10.2009 16:30

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Odhalené krčky / 26.10.2009 13:47

Příspěvek uživatele Olga byl smazán z důvodu porušení registračních pravidel portálu Lekari-online.cz (nepovolená reklama, linkování). V případě opětovného porušení pravidel hrozí uživateli zablokování přístupu na portál Lekari-online.cz

11.1.2010 15:58

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?