Nejlepší léčba paradentózy

(Diskuze k tématu Léčba paradentózy (paradentologie))

Nejlepší léčba paradentózy

Dobrý den

Potřebuji poradit ohledně léčby paradentozy.Po návštěvě u lékaře mi bylo doporučeno odstranění všech 4 osmiček.Obávám se,že se mi pak zuby rozjedou a vzniknou ještě větší mezery.
Jaká je nejlepší dosavadní léčba paradentozy?Je mi 34 let a nechci přijít o své zuby.

Děkuji Vám za odpověď

Přiložené fotografie
K tomuto příspěvku jsou přiloženy fotografie, které se zobrazují pouze přihlášeným uživatelům - pro jejich zobrazení se přihlaste anebo se zaregistrujte.

3.3.2011 22:40

Probíhá odesílání formuláře

RE: Nejlepší léčba paradentózy

Dle RTG je nutno osmičky opravdu odstranit ale to není úkon,který vám léčí parodontózu.S tímto onemocněním vyhledejte lékaře pracující s chirurgickým laserem a přinejmenším lupou,či mikroskopem.Vaše zuby lze všechny zachránit,ale je nejvyšší čas,ne-li minuta po dvanácté.Zdravím a přeji úspěšnou léčbu. Jana

4.3.2011 09:41

Kvalitní  (50)    Nekvalitní  (1)
RE: Nejlepší léčba paradentózy

Dobrý den, v říjnu mě čeká u dent.hygienistky ošetření Vector a v únoru chirurgický zákrok v léčbě paradontozy+ léčba antibiotiky. Mám z toho strach a lékař mě jen ubezpečil,že zákrok bude vykonávat v místním umrtvení- poradíte mi, co mě čeká a jak bude lékař postupovat?

6.10.2011 09:14

Kvalitní  (81)    Nekvalitní  (9)

Dobrý den, odstranění osmiček paradentozu nevyléčí, pokud máte obavy o svůj chrup, navštivte dentální hygienistku nebo paradentologii. Tím, že Vám vytrhnou osmičky se ostatní zuby nikam nerozjedou, možná jen trochu povolí tlak, který teď mohou právě osmičky vyvýjet na ostatní zuby.

24.2.2012 11:14

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (4)

Komerční sdělení: Čeká vás stomatologický zákrok, případně zavedení zubního implantátu? Chcete se po výkonu brzy zbavit bolesti, nepříjemného otoku a urychlit hojení?