Bolestivá boule na stehně

Bolestivá boule na stehně

petra  |  návštěvník  |  Královéhradecký kraj
Dobrý den,na stehně mi vyrostla boule,která mě bolí a občas i celé stehno.Lékař na ultrazvuku zjistil,že tam mám jakýsi uzel ve svalovém snopci.Ortoped mi předepsal na rehabilitaci ultrazvuk,ale nic se nestalo.Nebylo by lepší bouli odstranit?
Revmacentrum®  |  Basic member  |  Brno
  • 1230 odpovědí
  • 11 Likes
Zdravím,
boule na stehně může být věcií jak banální, tak i velice vážnou věcí. Neradil bych bez přesně stanovené diagnózy léčit. Vyhledal bych renomované pracoviště, a to bez zbytečného odkladu, ke stanovení diagnózy.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
MUDr. Jaroslava Marková  |  Basic member  |  Praktické lékařství pro dospělé  |  Praha
  • 168 odpovědí
  • 8 Likes
Dobrý den, souhlasím s názorem výše, znám případ, kdy boule na stehně byla chirurgicky odstraněna, ale nebyla histologicky vyšetřena, vzápětí vyrostla znovu. Jednalo se o sarkom-zhoubný nádor. To samozřejmě nemusí být váš případ.
lena  |  návštěvník  |  Karlovarský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,chtela bych se jen zeptat,uz od druheho mesice co jsem byla tehotna,tak se mi udelala boule na noze asi dlouha 5 cm. Male je ted 6 mesicu a boule nemizi. kdyz lezim citim jak noha tvrdne,obcas i boli. Dekuji predem za odpoved.
Klinika GHC Praha - Odborné ambulance  |  Basic member  |  Praha
  • 115 odpovědí
  • 18 Likes
Dobrý den,

doporučujeme Vám navštívit chirurga, aby Vás mohl vyšetřit a rozhodnout o dalším léčebném postupu. Na naší klinice působí zkušený a vyhledávaný chirurg Doc. MUDr. František Chaloupka, CSc. Cena této konzultace u chirurga činí 3000,- Kč a nejbližší termíny jsme schopni nabídnout již v průběhu příštího nebo následujícího týdne.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: XXXXXXXXXXX,8
XXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXX
GERI, spol. s r.o. rehabilitace a rekondice  |  Basic member  |  Praha
  • 169 odpovědí
Dobrý den, doporučila bych Vám navštívit internistu (cévní oddělení) popř. neurologa.

Mgr. Hana Dušková, Geri rehabilitace