Dobry den, ve 40 letech se mi zacaly krivit zuby ve spodni čelisti, jedna se o jednicku a dvojku, ktere vystupuju dopredu. Posun cca o 1az2mm. Resila jsem ted dlouhodobe svuj zdravotni stav, borreliosa k tomu klouby apod. Pridelala jsem prave zanet nad zubem po resekci, takze setrim na cep a red jsem su vsimla tech spodnich zubu. Dotaz zni. Je mozny tento posun jednicky a dvojky? Bez paradentozy a kdyztak doporuceni? Osmicky jeste mam. Kolik by stala rovnatka? Dekuji moc
Ortodoncie pohodlnějsí než kavárna Velmi příjemné prostředí i personál. Nabídli mi vodu, posezení ve stylové čekárně a s úsměvem se tázali, zda si přeji uložit kabát do šatny. Vše proběhlo hladce, bez zbytečného čekání ...Více
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Ortodoncie. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.
(103 sledujících)
Reklama
Reklama
Společnost ATWEB Consulting, s.r.o. jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek, pro analytické účely a pro retargeting. Více informací a možnosti nastavení nesouhlasu se zpracováním najdete zde.