Dobrý den,prosím poradte mi....V prosinci mi byla vytržena přes ukrutnou bolest 7 stolička dole vpravo.Měla jsem velké komplikace,dá se říci že až ted se mi rána uzavřela....Můj zubař navrhuje udělat přes zub moudrosti a zub číslo 6 můstek a ne implantát....již jsem implantát měla jinda,ale pro zánět a bolest jsem o něj přišla.......mám jít na ten spodní 7 zub na implantát i když mi můj lékař radí,at už raději do implantátu nejdu,že je asi hůře snáším a chce mi zbrousit zub moudrosti,který je zcela zdravý bez plomby a zub č. 6,který je už z velké části jen dostavba z plomby,ale kořen dobrý..Ale nikde jsem se nedočetla,zda je vhodné přes zub moudrosti dělat můstek...implantátu už se bojím....finančně to neřeším,jen chci pro sebe to nejlepší a na co nejdelší dobu...je mi 46 let...děkuji moc
Chtěla bych vyjádřit velký dík panu docentovi Romanu Šmuclerovi za perfektně odvedenou práci. Pan docent, jako jediný, vyřešil mé velké problémy se zuby. Měla jsem letité, zlomené a uvolněné metalokeramické můstky s extr...Více
Pan docent Roman Šmucler mi dělal spodní snímací náhradu systémem Kerathory, na dva miniimplantáty a speciální attachementy. Asklepion jsem vyhledala kvůli mé nízké dásni a slabé čelisti, kdy mi nikdo jiný neuměl najít ř...Více
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Zubní implantáty. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.
(439 sledujících)
Reklama
Reklama
Společnost ATWEB Consulting, s.r.o. jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek, pro analytické účely a pro retargeting. Více informací a možnosti nastavení nesouhlasu se zpracováním najdete zde.