Dobrý den, zaplacen můstek, který nebyl realizován vzhledem ke změně léčby - odstraněn jeden z implantátů, na kterém měl můstek být. Mám nárok na vrácení peněz, když žádný můstek nemám? Děkuji za odpověď.
Před implantací zubu jsem obešla mnoho pražských klinik a doporučili mi Smile Centrum, kde mi implantovali zub bez augmentace, i když mi to všechny ostatní kliniky doporučovaly, doporučuji jít na nezávislou konzultaci k Dr. Olegu Ridčenkovi, mají tuto metodu, moje matka 65 let to udělala, ale jiný lékař, Dmitry Bembeev https://www.smilecentrum.cz/implantaty
Chtěla bych vyjádřit velký dík panu docentovi Romanu Šmuclerovi za perfektně odvedenou práci. Pan docent, jako jediný, vyřešil mé velké problémy se zuby. Měla jsem letité, zlomené a uvolněné metalokeramické můstky s extr...Více
Pan docent Roman Šmucler mi dělal spodní snímací náhradu systémem Kerathory, na dva miniimplantáty a speciální attachementy. Asklepion jsem vyhledala kvůli mé nízké dásni a slabé čelisti, kdy mi nikdo jiný neuměl najít ř...Více