Dobry den, mam dotaz ohledne problemu s "ujizdejicim okem" , neznam spravny vyraz...je mu 40 let, zeak mam dobry , tedy vzdy projdu prohlidkou , v poslednim roce me hlavne ve stresovych situacich ci velke unave zacne bolet leve oko, tlak v dulku, a znami si vsimli ze mi leve oko ujizdi smerem nahoru k vnitrnimu koutku. Znatelne hlavne pri otoceni hlavy do prava. Mela bych si zajit k ocnimu lekari, nebo je to bezny jev pri unave? Dekuji moc za odpoved
Vážená paní,
děkuji za dotaz, běžný příznak únavy to není. Je potřeba absolvovat vyšetření u očního lékaře/lékařky. Příčin může být celá řada, nejpravděpodobněji skryté šilhání, které se objeví při únavě.
S pozdravem
P. Rozsíval
Dobrý den pane doktore, děkuji Vám za odpověď, v tomto případě očního lékaře navstivim. Jen doufám, že pro nápravu budou stacit pouze nějaká cvičení. S pozdravem Jitka
V roce 2004 jsem byl paní docentkou reoperován ještě za jejího působení v nemocnici U Svaté Anny. Paní docentka byla jediná lékařka, která si na reoperaci troufla. Díky ní jsou moje oči v jedné rovině. Ten, kdo se musel ...Více
Z prvu, kdy jsem přišla na kliniku poprvé jsem se bála, ale hned po krátkém čekání ( a to ve velmi příjemném prostředí, což byl obrovský kontrast vůči celkovému vzhledu budovy :D ) začalo kolečko veškerých vyšetření, kdy...Více
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Léčba šilhání (strabismu). Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.
(149 sledujících)
Reklama
Reklama
Společnost ATWEB Consulting, s.r.o. jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek, pro analytické účely a pro retargeting. Více informací a možnosti nastavení nesouhlasu se zpracováním najdete zde.