Dobry den, mam dotaz ohledne problemu s "ujizdejicim okem" , neznam spravny vyraz...je mu 40 let, zeak mam dobry , tedy vzdy projdu prohlidkou , v poslednim roce me hlavne ve stresovych situacich ci velke unave zacne bolet leve oko, tlak v dulku, a znami si vsimli ze mi leve oko ujizdi smerem nahoru k vnitrnimu koutku. Znatelne hlavne pri otoceni hlavy do prava. Mela bych si zajit k ocnimu lekari, nebo je to bezny jev pri unave? Dekuji moc za odpoved
Vážená paní,
děkuji za dotaz, běžný příznak únavy to není. Je potřeba absolvovat vyšetření u očního lékaře/lékařky. Příčin může být celá řada, nejpravděpodobněji skryté šilhání, které se objeví při únavě.
S pozdravem
P. Rozsíval
Dobrý den pane doktore, děkuji Vám za odpověď, v tomto případě očního lékaře navstivim. Jen doufám, že pro nápravu budou stacit pouze nějaká cvičení. S pozdravem Jitka
Kliniku odporúčam, nejde im o biznis, ale o zdravie pacienta. Ja som mala smolu zákrok mi nebol doporučený. Vlastne mi len potvrdili názor mojej očnej lekárky.
Vážená paní doktorko Flemrová, chtěla bych Vám ještě jednou vyjádřit obrovské poděkování za skvělou a fantastickou operaci mých "zlobivých šilhajících očí." V devíti letech mi přestal plnit funkci oční sval a tím pádem m...Více