Biologická léčba artrózy ramene
- 1 odpovědí
Dobrý den.Mám jít na ASK pravého ramene 10.12Potíže s ramenem začali asi tak před 7-8 lety před vánocemi krutými bolestmi.Nemohla jaem se obléct ,pohyb byl omezený krutou bolestí.Na ortop.amb.jsem dostala obstřik,název asi Kenalog,ale nejsem si jista.Bolest odezněla téměř okamžitěZa tři měsíce jsem dostala druhý obstřik.Od té doby jsem byla téměř bez bolesti.Až poslední 2roky začalo rameno při změně počasí,či větší zátěži silněji bolet a letos se přidalo i levé ramenoLetos ke konci dubna jsem zašla na ortop.,aplikovali do prav.ramene obstřik-mám dojem že v kombinaci s Procainem.Druhý den po obstřiku jsem zvedala ruku s pomocí druhé jako by v pravé ruce nebyla síla,bolesti byly spíše tlakového charakteru v místě opichu.Třetí den potíže stejné.horší bolest v noci kdy začaly kruté bolesti v rameni a místo vpichu oteklo,nemohla jsem se ho dotktnout.Vydržela jsem to další den,kdy jsem si v noci
brala á 2hod Brufen,Algifen gtt.Paralen.nekontrolovatelné zimnice ,ale jen zvýšenkyRáno jsem zašla na ortoped.ambLékař měl podezření na špatně provedený obatřik.Nasadil Augmentin 1gr,Nimesil sáčky á
8hod,Tramundin ret,Akutní bolesti ustoupily.Byla jsem na mag.rez s prav,ramenem.Popsaná arthrosa kloubu,a volný srpek tek.Na neurol.amb podezření pro neurol.složku,provedena mag.res..krční páteře,kde snížení meziobr.destiček C4 o polovinu s posunem a rotací do prava,další změny.
od C1 až po C6Celý nález Vám dle potžadavků zašlu.Občas brní buď pravá ruka -celá,nebo dlaň,někdy obě ruce.Abych upřesnila můj dotaz.Chtěla bych,podstoupit pokud by to šlo biologickou léčbu arthrosy,a info o ceně.Nevím jak se ošetřuje arthrosa při ASK Je jasné že v kloubu mohou být i jiné nálezyJestli můžete odpovězte co nejdřív,abych mohla ušetřit svůj kloub od tohoto ošetření.Předem děkuji
za ochotu.
brala á 2hod Brufen,Algifen gtt.Paralen.nekontrolovatelné zimnice ,ale jen zvýšenkyRáno jsem zašla na ortoped.ambLékař měl podezření na špatně provedený obatřik.Nasadil Augmentin 1gr,Nimesil sáčky á
8hod,Tramundin ret,Akutní bolesti ustoupily.Byla jsem na mag.rez s prav,ramenem.Popsaná arthrosa kloubu,a volný srpek tek.Na neurol.amb podezření pro neurol.složku,provedena mag.res..krční páteře,kde snížení meziobr.destiček C4 o polovinu s posunem a rotací do prava,další změny.
od C1 až po C6Celý nález Vám dle potžadavků zašlu.Občas brní buď pravá ruka -celá,nebo dlaň,někdy obě ruce.Abych upřesnila můj dotaz.Chtěla bych,podstoupit pokud by to šlo biologickou léčbu arthrosy,a info o ceně.Nevím jak se ošetřuje arthrosa při ASK Je jasné že v kloubu mohou být i jiné nálezyJestli můžete odpovězte co nejdřív,abych mohla ušetřit svůj kloub od tohoto ošetření.Předem děkuji
za ochotu.