Bolest v podkolenní jamce

Bolest v podkolenní jamce

anonym  |  návštěvník  |  Kraj Vysočina
Čím je způsobena bolest v jamce za kolenem, čím ji léčit? Děkuji za odpověď.
Revmacentrum®  |  Basic member  |  Brno
  • 1230 odpovědí
  • 11 Likes
Zdravím,
bolest v oblasti kolenního kloubu může být způsobena nejen onemocněním kolenního kloubu, ale také kyčelního kloubu. Bez ortopedického vyšetření se neobejdete.
prim. Moster, Revmacentrum
MUDr. Tomáš Vilhelm  |  Basic member  |  Neurologie  |  Šumperk
  • 248 odpovědí
  • 59 Likes
150 příčin :-)
Poruchy vazů, menisků, Bakerova cysta, změny napětí svaloviny stehenní a lýtkové atd......
Obraťte se na ortopedii
Ywetta  |  návštěvník  |  Královéhradecký kraj
  • 2 odpovědí
Zkuste zdravotní židli Sedoo, mně pomohla od bolestí krční páteře. A to jsem tím trpěla vážně dlouho ;)
Rehabilitace - Mgr. Pavel Bajnárek  |  Basic member  |  Liberec
  • 105 odpovědí
  • 1 Like
Neděláte Vy spíše oné židli reklamu?
volak20  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den pane doktore, už jsou to asi 3 týdny, co mi začalo bolet jakoby v kolenní jamce (někdy mám pocit,že je to lýtko úplně nahoře). Dělám závodně atletiku, v ten den,kdy to začalo bolet jsem měl trénink při kterém jsem žádnou bolest necítil,až když jsem šel domů, takk mě to začalo bolet z ničeho nic při chůzi. Neměl jsem ani nemám žádný otok ani nic podobného. Od té doby dál běhám ale bolí to stále a to při běhu a následně po tréninku i při chůzi. Teď od 26.4. to mám v klidu a při chůzi necítím nic,jen občas když mám tu nohu skrčenou,tak mám pocit,že je to trochu ztuhlý ale po chvilce rozchození zase v pohodě. Chtěl bych se Vás proto zeptat čím by to mohlo být, když mě tto začalo bolet dalo by se říct z chůze. Děkuji moc za odpověď, s pozdravem Volák M.
Mária  |  návštěvník  |  Praha
  • 1 odpovědí
Dobrý den, čtu, že jste měl stejný problém jako mám já teď. Chci se zeptat, vyřešil jste to nějak? co pomohlo/zabralo? Děkuji za odpověď. Mária
Honza  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 2 odpovědí
Dobrý den,stalo se mi,že jsem delší dobu seděl na ,,bobku" a poté mě začalo bolet a tahat na zadní straně kolene-v podkolenní lamce. Koleno začalo ,,přeskakovat" a trochu i oteklo. Přičítal jsem to natažením vazů z polohy na ,,bobku". Koleno leduji,nosím ortézu a mažu ibalginem. I po týdnu stále tahá a bolí zadní strana. Mám ještě vydržet,že se to srovná a vazy se dejme tomu zpevní nebo mám již vyhledat lékaře. Děkuji za odpověď.
Revmacentrum®  |  Basic member  |  Brno
  • 1230 odpovědí
  • 11 Likes
Zdravím,
samoléčba nemá smysl, vypadá to na prasklý meniskus. Navštivte ortopéda.
prim. Moster, Revmacentrum