Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda je možné udělat celkové zuby pod narkozou,udělat zuby ty kteří sou ve špatném stavu +jednu výpln bíleho předního zubu, mám neskutečný strach ze zubu kvuli špatnému zacházení pacienta ze strany zubaře a proto sem se chtěla zeptat kolik by mě to stálo Extrakce pod narkozou,mockrát vám děkuji,přeji hezký den
na naší klinice běžně ošetřujeme bázlivé pacienty, vedle jemnosti práce našich lékařů je narkóza zcela nadbytečná. Zcela postačuje tzv. analgosedace. Cena za analgosedaci je 500 Kč navíc k ošetření, pak záleží, zdali se bude jednat o extrakci jednoduchou či komplikovanou, cena se tak může pohybovat mezi 700 - 2000 Kč . Mnozí pacienti jsou pak schopni i spokojeně usnout na zubařském křesle.
S pozdravem Dr. Vadym Sherman
Klinika aMediestetik, Senovážné náměstí 23, Praha 1 - tel.: XXXXXXXXXXX - XXXXXXXXXXXXXX - XXXXXXXXXXXXXXX
mockrát vám děkuji,a ta analgosedace.to je umrtvení celé pusy nebo co to slovo znamená děkuji za vysvětlení určitě se brzo ozvu děkuji předem za odpověď,
Dobrý den, analgosedace znamená, že dostanete preparát, který vás zklidní a je kombinován s léky proti bolesti. Lokální anestézie je samozřejmě aplikována jako standard. ´
S pozdravem Dr. Vadym Sherman
Klinika Mediestetik, Senovážné náměstí 23, Praha 1 - tel.: XXXXXXXXXXX - XXXXXXXXXXXXXX - XXXXXXXXXXXXXXX
Dobrý den, samozřejmě provádíme výkony pod celkovou anestesií nebo analgosedací. Cena je 5500,-/hod. v CA a analgosedace 4000,-/hod. Záleží samozřejmě co bychom Vám prováděli. Nutné je vstupní a předoperační vyšetření. Objednat se na konzultaci můžete na tel. č. XXXXXXXXXXX
Extrakce pod narkózou porovádějí zadarmo- na pojišťovnu, v Masarykově nemocnici v Ústí a jiných krajských a fakultních nemocnicích. Ošetření se záchranou ziubů je možné za peníze v praxích mnoha lékařů, třeba u nás.
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je možné se u vás objednat. Stačí mi kontakt. Zavolám si. Jelikož tu u nás nemám zubaře už déle. A chtěla bych vytrhnout zuby které mě hodně bolí,a zde mě nechtějí vzít. Pokud by to bylo možné v té narkóze. Děkuji moc hezký den přeji Zuzka
Dobrý den,
extrakce zubů v celkové anestezii je možná, při jednom uspání lze provést i sanaci (oprava zubního kazu), záleží na rozsahu poškození . Cena celkové anestezie záleží na časové náročnosti zákroku. Běžně je to u nás 5370 Kč ( hodina času, kdy se dá např. stihnout extrakce zubů i celé čelisti). Před zákrokem je nutná konzultace, kdy se zhodnotí rozsah zákroku a pacient je odeslán na předoperační vyšetření.
Ordinaci pana doktora Zdeňka Kotka mohu doporučit všem, kdo mají zájem o kvalitní péči. Jsem jeho pacientkou přes 15 let. Jeho ošetření je vždy profesionální, bezbolestné, pan doktor se mi vždy plně věnuje, každý zákrok ...Více
Tuto ordinaci můžu vřele doporučit. Před několika dny jsme zde podstoupila extrakci všech čtyř osmiček a díky přátelskému, citlivému a bezbolestnému zákroku, jsem vše přežila bez psychické újmy:) Mockrát děkuji! Pan dokt...Více