Drolení zubů po porodu

Drolení zubů po porodu

elis  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
Dobry den chi se zeptat jsem po porodu po 2 detech,drolej se mi a padaji mi zuby u zubare jsem nebyla uz 4 roky protoze z nich mam panickou hruzu uz od detsvi.A chtela jsem se zeptat zda by u vas bylo mozne dat mi zoubky do puvoniho stavu.Droli se mi horni 3,4,5,7,8,Dolni 8,7 a chtela jsem se zeptat zda by to bylo mozne udelat na zdr.pojistovnu dekuji za kladnou odpoved a delate narkozy nebo nejakou jinou moznost tak abych cítila bolest
Ivana Jíchová  |  Basic member  |  Praha
  • 10 odpovědí
  • 1 Like
Dobrý den,
zuby Vám samozřejmě opravit můžeme. To nebude problém, určitě to ovšem nepůjde do původního stavu, tak jak jste je měla před poškozením, ale výplněma se dají zuby dostavět do stejného tvaru. Pokud je poškození zubů hluboké je možné, že by se museli udělat i protetické náhrady tzn. nahradit poškození zub nějakou korunkou. To se ovšem nedá říct, když jsme neviděli Váš celkový stav chrupu. Nejlepší postup bývá takový, pokud by jste chtěla přijet k nám do ordinace. 1. objednat se ke konzultaci a zároveň na dentální hygienu. Je to první krok k úspěšnému léčení Vašeho chrupu.Při této návštěvě se já při dent. hygieně podívám jak Váš chrup celkově vypadá a co je nejakutnější řešit hned. Je možné nějkou opravu udělat i při této návštěvě. 2. Po ošetření dent. hygienou a zhodnocení stavu chrupu se můžeme domluvit na nějaký další následný plán a vy se můžete následně rozhodnout, jak budete chtít postupovat. Pak už je to na vás. Dentální hygiena není bohužel na pojišťovnu. Ostatní opravy dle druhu poškození a druhu oprav. S pozdravem Jíchová