Kývající se zub, paradentóza a strach ze zubaře

Kývající se zub, paradentóza a strach ze zubaře

luckakasp  |  návštěvník  |  Praha
dobrý večer dnes jsem zjistila,že se mi kýve přední dolní zub,mám paradentozu a zub drží jen z jedné strany zubní kámen, mám strach jít k zubaři, vždycky jsem se strašně bála a taky to když vypadne,a udělání nového a tak,taky nevím jestli když je budu čistit nevypadne?
MUDr. Aleš Váňa  |  Basic member  |  Stomatologie  |  Praha
  • 44 odpovědí
  • 4 Likes
Je načase s tím něco udělat! Seberte odvahu a dostavte se na nezávaznou vstupní konzultaci. Slibuji ze Vám nic ošklivého neprovedeme.
MUDr. Jitka Scheeová  |  Basic member  |  Stomatologie  |  Opava
  • 23 odpovědí
  • 5 Likes
Jde zřejmě o pokročilou parodontózu a zanedbání většího množství úkonů aby stav mohl skončit takto fatálně.Navštivte pracoviště ,která vlastní vysokovýkonový laser
a umí léčit parodontózu.Jinak je velmi pravděpodobné,že o hodně zubů můžete přijít.
Také si připravte nemalé finanční částky,v případě,že své zuby budete chtít zachovat a stav,který Vás ohrožuje zdravotně-vyléčit.Hodně štěstí MUDr.Scheeová Jitka

P.S. My takovým pracovištěm jsme ale Vám hodně vzdálené-Opava
MUDr. Zdenek Kotek  |  Premium member  |  Stomatochirurgie  |  Kobylí na Moravě, Břeclav, Hodonín
  • 33 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den paní/slečno/ Lucko,
jestli zub ,,drží" už jen na zubním kameni, s největší pravděpodobností už se nedá zachránit.Je třeba udělat podrobné rentgenologické vyšetření,zjistít množství,šířku zbylé kosti. Zub extrahovat a po několika týdnech zavést implantát. vše se dá projednat na- konzultaci, která je nezbytná. Pro více informací můžete zavolat na pevnou linku:  519 ... Zobrazit číslo 519 431 155  Telefon nebo na můj mobil:  603 ... Zobrazit číslo 603 81 25 83  Telefon
S přáním hezkého dne MUDr.Kotek Zdeněk, Zubní ambulance Kobylí
  • 30 odpovědí
  • 5 Likes
Dobrý den,

je velmi důležité umět se správně starat o chrup a správně čistit. Máme opravdu kvalitního lékaře, který po konzultaci a vstupním vyšetření může navrhnout léčbu. Držíme se filozofie - zachránit pacientovi jeho vlastní zuby do konce života.

S přáním pevného zdraví

Esthesia - klinika rodinného zdraví
Opletalova 1013/59, Praha 1
tel.: XXXXXXXXXXX

Kývající se zuby - Související videa